h1

Who are you?

2008/11/21

Det är otroligt många som hittat hit och som dessutom prenumererar på min blogg på Bloggkoll. Helt galet. Och jättekul förstås.

Jag är nyfiken på vilka alla är. Kan ni inte skriva en rad om er själva?

Vem är du?

Hur gammal är du?

Var bor du?

Hur hittade du hit?

Vad fastnade du för?

Are there any non-swedish readers here? Then I just wonder who you are, where you’re from, how old you are and how you found me and my blog. I’m really curious about who all my new readers are, so please, don’t hesitate to write me a line or two :)

Annons

135 kommentarer

 1. Oj vad många frågor ;)
  Jag är Sara, 23 år från Skövde. Hittade hit via Marias sida och fullkomligt älskar dina bilder, ”stämningen” i bloggen, designen osv. Bara fastnade. Mitt fotointresse är jättestort men har inte haft råd att köpa någon ”riktig” kamera än, så än så länge fotar/kämpar jag med en okej kompaktkamera och samlar inspiration från sådana duktiga som du :)


 2. Nathalie på 18 år, bor i Eskilstuna… hur jag hittade din blogg vet jag inte men dina bilder är grymma :D


 3. Mitt namn är Lovisa, jag är snart 19 vintrar ung.
  Bor i en liten stad vid namn Eksjö i djupaste Småland.
  Jag har följt din gamla blogg hur länge som helst.
  Kommer inte ihåg hur jag hittade den.
  JAG ÄLSKAR DINA KORT. Hur va det Maria hade skrivit ”visuell njutning”!?

  (Hehe, det kändes lite som en lågstadieuppsats)


 4. jag är hemlig :P
  muhahaha.


 5. Jag är Katarina, 17 år, bor strax utanför Sthlm. Jag har hamnat på din blogg ett flertal gånger och har älskat det jag sett och läst.


 6. Jag är en 16-årig tjej som heter Sofia och jag bor i Vargön (utanför Vänersborg).
  Jag tror jag kollade runt på topplistan på bloggkoll och tyckte din blogg såg intressant ut och klickade mig in på den! :)
  Det jag fastnade var dina underbart fina bilder! :)


 7. Senavere heter jag, kallas senna. Blir 15 i december och bor i Ronneby som ligger i Blekinge. Jag hittade hit via din gamla blogg. Jag tycker att du är grym på att fotografera och jag gillar dina bilder väldigt mycket. =)


 8. jennie 18 år bor i skåneland lite utanför helsingborg. hittade hit genom bloggkoll och fasnade för dina bilder. läste även din blogg innan också :)


 9. Heter Åsa, är 19 år och är från Skövde. Minns inte hur jag hittade din blogg, skulle tro via bloggkoll eller så, men det var så länge sedan så minnet sviker. ;) Fastnade först och främst för dina fantastiska bilder, men också för att du skriver väldigt bra och inte minst roligt!


 10. Vem är du?

  Jag är Mari :P

  Hur gammal är du?
  21

  Var bor du?
  Söderhamn

  Hur hittade du hit?
  Genom Maria Ulmefors blogg då hon rekomenderade dig så jag har bara vart här i en dag :)

  Vad fastnade du för?
  Dina foton :)


 11. Jag heter Line och jag är 18 år, bor i Skåne i en liten håla vid namn Bjärred. Jag höll på att leta inspiration till en hemsida som jag ska göra i skolan så jag klickade runt lite på bloggkoll, fastnade direkt för din blogg. Sen såg jag alla dina vackra bilder och blev väldigt imponerad!


 12. Oskar heter jag, 20 år, bor utanför Borås, fotograferar en hel del själv,har en enskild firma med inriktning på foto. jag hittade nog din gamla blogg i någon kommentar fält! :)

  Gillar dina bilder :)


 13. I’m 16 and from the middle of Norway. Found your blog at the populärast idag-list at bloggkoll and continued reading because of your photos, design and really just because I liked your blog :)


 14. Ja, vem är jag…Sophie heter jag.

  16

  Åkersberga heter mitt hem. Norr om sthlm

  Hittade din förra blogg för evigheter sen, förljde den och ritade sedan av dig. Hehe. Älskar dina gamla självporträtt.


 15. Vem är du? Caroline Frankesjö Karlsson

  Hur gammal är du? 19

  Var bor du? Karlskoga

  Hur hittade du hit? Vi bloggkoll, jag ville hitta en bra fotoblogg att följa för lite inspiration till mina egna foton.

  Vad fastnade du för? Dina bilder. Du är så himla duktig!


 16. Vem är du?:
  Jag är en tjej som heter Johanna, jag är 23 år gammal och 173 cm lång skostorlek 37. Jag gillar musik som typ: Oasis, Stone Roses, Pulp, Last Shadow Puppets. Men jag kan även känna för lite elektronisk musik som typ Justice, Simian, Sally Shapiro, Crystal Castles. Annars funkar ju Säkert! också.
  Min favoritbok är Veronica bestämmer sig för att dö av Paulo Coehlo.
  På dagarna jobbar jag. Nu håller jag på med skuggor. Det är tråkigt. Jag bor i Stockholm. Men inte innanför tullarna. Men snart lite närmre. Jag flyttar om nio dagar.
  Jag gillar lasagne och grönsaker. Jag älskar verkligen grönsaker. Och salt. Salt kommer bli min död.
  Mina favoritchips är Grill. Dom behöver man inte ens ha dipp till.
  Jag brukar gå upp klockan fem i sex på morgonen. Annars gillar jag att sova. Jag är med andra ord varken morgon eller kvällsmänniska.
  Jag är högerhänt.
  Jag kan spela pingis, men forehand är min svaghet.
  Jag har varit svensk mästare i softboll.
  Min favoritsak som jag har förutom min kamera är min Ipod.
  Jag älskar katter, det är det bästa djuret. Jag har två katter, dom heter Evita och Vilda. Om jag dog och återföddes så skulle jag vilja vara en katt. Fast hos en snäll familj då.
  Jag avskyr folk som är ohövliga och ohjälpsamma, eller folk som inte reser sig för gamlingar och gravida på tunnelbanan.
  Jag har tre syskon. Dom är 9, 11 och 12 år äldre än mig. Så jag är en sladdis. Mina syskon i sin tur har ungefär en miljard syskon till. Vi är en riktig skilsmässosläkt.
  Jag härstammar från Finland. Så man kan säga att jag är 25% Finsk, Min pojkvän skulle man kunna säga är 100% Finsk så om vi får barn så kommer dom säkert heja på Finland i Hockey. Vilket vore dumt. Dock hejar jag på Finland i fotboll. För jag gillar inte svenska landslaget i fotboll och det spelar så många Djurgårdare där.
  Jag hejar jättemycket på Djurgården och har säsongskort i både hockey och fotboll. På fotbollen sitter jag på sektion B, det bästa med B är gubben som sitter framför oss. Honom tycker jag jättebra om.
  Jag gillar inte choklad. Inte så mycket iaf. Men ibland köper jag Twix om jag är trött framåt eftermiddagen och behöver snabb och dålig energi.
  Jag jobbar med retusch, men önskar att jag kunde livnära mig på foto.
  Räcker det som svar?

  Hur gammal är du?
  Det har jag redan svarat på.

  Vart bor du?
  Det har jag redan svarat på.

  Hur hittade du hit?
  Det minns jag inte ens. Tror det var via någon länk. Och då tänkte jag, shit, den där tjejen känner jag igen. Fasen vad fin blogg hon har.

  Vad fastnade du för?
  Dina bilder, att det alltid var kvalitet. Och din originalitet. Du tänker till, till varje bild. Tillskillnad mot många andra som bara öser på. Kvalitet före kvantitet!


 17. Jag är Jennifer, 18 år (blir 19 iår) och bor strax utanför Västerås. :) Jag hittade hit genom din gamla blogg, har följt din gamla blogg jättelänge! :) Och jag älskar dina bilder, ALLA dina bilder! Du är en riktigt grym fotograf! :D


 18. Fan vad kul med alla svar, keep on writing! :)

  Och nej! Man behöver inte skriva lika mycket som Johanna..


 19. Rebecca heter jag, är 20 år gammal och bor för tillfället i Värnamo.
  Jag hittade hit genom Maria, och måste säga (som så många andra skrivit i olika format) att dina bilder är underbara!
  Tack för mig :)


 20. Heter Linnea, 17, bor i Uppsala.
  En kompis tipsade mig om din blogg :)


 21. Emelie en 16årig tjej som läser media och tycker om att läsa bloggar och fota. Bor i göteborg och hittade dig via din gamla blogg som jag hittade i bloggkolls toplista. Fastnade för dina fina bilder i en lika fin blogg :)


 22. Jag heter Vilma och bor i Hjärup i skåne, ´jag är 14 år och planerar att bli fotograf inom mediavärlden, jag tycker om din blogg eftersom.. eeh. den är väldigt fin och bra, jag prenumererar på alla de stora bloggarna i sverige typ, och du är ju en av de! tycker jag.

  typ. :)


 23. Jennifer, 19, Hallsberg. Hittade hit genom bloggkolls topplista och fastnade för dina bilder :)


 24. Jag heter Sanna. Jag är femton år och bor i Västra Götaland. Jag hittade hit via Maria Ulmefors blogg. Jag har inte läst något på din blogg än, så jag har inte heller fastnat för något särskilt. :)


 25. Jag heter Julia, är 17 år och hittade hit tack vare Maria Ulmefors! :)


 26. Hejsan! Caroline, 21, Göteborg.
  Älskar dina foton!


 27. Vem är du?
  Moa,
  Hur gammal är du?
  14 år
  Var bor du?
  Utanför gbg , kungsbacka kan man la säga..
  Hur hittade du hit?
  Genom bloggkoll.com


 28. Jag hater Louise Karlsson och är 17 år, bor en bit utanför Göteborg.
  Jag hittade hit genom bloggkoll och är väldigt tacksam för detta eftersom jag har fått insperation från dig och dina underbart vackra foton. Jag har haft idé torka men nu börjar det bli fuktigt igen.
  Så tack =)


 29. Jag heter Carolin. Är myndig om några dagar. Bor i Linköping. Hittade hit både genom bloggkolls rekommendationer och genom Marias blogg, tror jag det var. Jag fastnade för dina foton! Väldigt orginellt av mig.


 30. Jag heter Sara, är 21 år, bor i Uddevalla, och jag hittade nog hit genom bloggkoll för ett tag sedan och fastnade för bilderna :)


 31. Jag heter Sara och är 18 år, bor i Örnsköldsvik. Hittade hit genom bloggkolls rekommendationer och fastnade för dina foton :)


 32. Tja!
  Alexandra, 24 år, bor just nu i Jönköping (jävla skitstad).
  Följde din gamla blogg. Älskar din sköna humor och dina foton.
  Du är verkligen skitduktig. Jag har inte riktigt tid, ork eller pengar
  på att bli duktig så jag kollar mer än gärna in dina bilder.


 33. Är inte prenumerant men svarar ändå!
  Vem är du?
  Lisa Wikstrand
  Hur gammal är du?
  22 år
  Var bor du?
  Helsingborg
  Hur hittade du hit?
  Via Johanna Lundberg
  Vad fastnade du för?
  Snygga bilder och snygg design!


 34. hej hopp.
  jag heter emma och brukar vanligtvis inte kommentera bloggar där jag inte känner själva människan som bloggar. men jag tänkte eftersom du bad om det så.. :)
  jag är 18, och bor i linköping. jag tittade in i din gamla blogg (tror jag) eftersom min kompis läste den. det verkade vara en mysig blogg. jag hittade hit genom maria ulmefors, och fastnade väl mest för att det är just en fotoblogg. diggar dina bilder helt enkelt. keep up the good work :)


 35. Mitt namn är Alexandra, är 20 år gammal, och bor precis utanför Malmö.
  Jag följde din gamla blogg för att jag älskar dina bilder!
  Keep it up! :)


 36. Jag heter Lydia, är arton år och bor i puttelilla Flen. Är en tjej som älskar att sjunga, skriva, fotografera. Men mitt stora intresse är att sjunga då. Men ajg har nog för dåligt självförtroende.

  Jag hittade dig via Bloggkoll. Jag fastnar för dina bilder, jag har itne följt din blogg så länge.


 37. Jessica, 20 år, Stockholm..
  hm vet inte.. kolla igenom lite fotobloggar och hitta hit..
  Dina bilder =)


 38. Jag heter Jennie och är 22 år gammal boendes i Sundsvall och hittade din gamla blogg genom bloggtopplistan för evigheter sen och fastnade för dina bilder, din kreativitet och inspirationen du ger :) Så det var liksom givet att följa med till den här :) Sen att jag är lika galen i foto som du är väl ingen hemlighet :P


 39. Jessica, 20 år, Stockholm..
  Hitta till din gamla blogg från nån länk, när jag kicka runt på lite fotobloggar..
  Dina bilder är så fina =)


 40. Linda Kjellström, snart 16. Från Borås/Hindås.
  hittade hit via Nevnarien :)


 41. Mitt namn är Frida jag är en 16årig tjej från Eskilstuna jag ser upp till sånna som dig. Jag satsar själv på att bli någonting inom foto och kanske journaist, konkuransen är hård och det är bra att ha förebilder. Jag älskar foto och hittade just till din blogg via bloggkoll. Riktigt fina bilder! vilken/vilka är dina stora förbilder inom foto? Kram


 42. Veronica heter jag och bor i Uppsala
  jag är 22 år gammal och hittade hit via bloggkoll faktist.
  jag fastnade för enkelheten och ordningen, färgerna och självklart dom fantastiska bilderna.


 43. Rebecca, Växjö, 14 år
  Hittade dig på bloggkoll. Föll för dina underbara bilder. Hur gör du för att få blåljus så där vackert över dem? :)


 44. Jeg er ei jente på 21 år fra Norge. Jeg har en stor interesse for foto, og det var slik jeg kom over bloggen din :)


 45. Marlene, 23 år från Norrköping. Hittade hit genom din andra blogg, och den hittade jag nog när jag randomsurfade efter fotobloggar skulle jag tro. Gillar dina bilder och ditt sätt hur du komponerar. Sen är du ju också djurgårdare förstås… ;)


 46. hej mitt namn är linn är 17 år och bor i växjö. tycker du har sjukt fina bilder!


 47. Hej! Lina heter jag, är 33 år gammal (känner mig lastgammal i sammanhanget då de flesta som svarat verkar vara under 20!) :-D
  2-barns mor till Milton (snart 2 år) och Malva (3 månader).
  Bor i Västerås.
  Hittade hit från Johannas blogg. Gillar dina bilder, fotar själv en hel del och tycker det är kul med inspiration :-)


 48. Maja snart 16 vintrar från Gotland. Kommer faktiskt inte ihåg hur jag hittade hit, det var någon gång i vintras tror jag? jag fastnade för dina underbara foton, idéer och andra roliga påhitt :)


 49. Hej Annika,
  Neda heter jag, Jag är 31 år och tillhör en av din äldre läsare. Jag bor i göteborg.
  Minns inte om det var via bloggkoll eller via Maria’s blogg jag hittade hit. Hursomhelst så gillar jag dina bilder.

  ha en härlig helg
  //neda


 50. theFreak eller Sandra, 15 år, bor utanför Stockholm i Rönninge. Jag har hamnat här för att jag följde din andra blogg och jag totaldiggar dina bilder.
  Du hittar mig på http://thefreak.webblogg.se

  Ha en superhärlig helg.


 51. Vem är du?Jag Heter Alexandra:P

  Hur gammal är du?Jag är 12,alltså född 1996,30 April^^

  Var bor du?I Finlands huvudsatd,Helsingfors!8D

  Hur hittade du hit?Via Marias blogg


 52. 18 år, är bosatt i Jönköping. Hittade hit genom bläddrande bland bloggkolls alla olika bloggar, fastnade för dina personliga foton och din stil.


 53. Jag heter Stina och är 16 år. Jag hittade hit via bloggkoll och det jag fastnade för var framförallt din blogg i helhet och din header eller vad det heter. Lägg ut mer bilder, jag älskar det!


 54. Jag heter Ina, är 18 år och bor utanför Göteborg. Jag hittade din andra blogg någon gång för ett ganska bra tag sedan, men har inte börjat följa dig förrän nu när du har ny blogg. Jag besöker din blogg för att du ofta fotar riktigt snyggt. Flera av dina bilder stannar jag upp lite på och tänker ”Oj. Snyggt!”. Att sidan dessutom är stilren är ett plus. :)


 55. Jag är en sprallig tjej som älskar att fotografera. Jag är 18år och bor i Piteå och mitt namn är Amanda. Jag såg dig på bloggkoll och du är ju fotointresserad så därför lockades jag till dig. Jag fastnade för din fina sida, lite diskret och underbar.


 56. Jag heter Sofie Jansson, 15 år, bor Laholm i Halland. Hittade dig genom bloggkoll vilket jag är mycket glad över :) Du är grym


 57. Jag heter Frida och är 14 år, och bor i Kumla.
  Hittade dig genom Maria Ulmefors blogg, för någon dag sedan.
  Fastnade för dina bilder och att du är så duktig :)
  kram


 58. Vem är du? Daniela och kommer från Schweiz bott i Sverige sen jag va 7. Pratar Franska. Studerar bild! Kort och gott :)

  Hur gammal är du? 18

  Var bor du? Örnsköldsvik

  Hur hittade du hit? minns inte :)

  Vad fastnade du för? fina bilder…


 59. Hej jag heter Jacqueline och är 14 snart 15, bor i kalla norrland i umeå!
  jag har själv varit intresserad av foto. dock sålde jag min kamera i somras(nikon d40x), själv har jag gillat att fota mina hästar osv, men det är kul att få lite inspiration från dig och det får man verkligen! :)
  Jag hittade din blogg via bloggkoll!


 60. Mikaela jag är 16 år bor i mariestad.
  Jag hittade hit tack varje Maria Ulmefors blogg som jag har bevakat i ett år :)
  Jag fastnade för dina bilder :)


 61. Jag heter Sara är 17 år och bor i Västerås. Jag kommer inte riktigt ihåg hur jag hittade hit. Jag fotar mycket själv och älskar fotobloggar som man inspireras av, som din :) Du är grymt duktig!


 62. Vem är du? Jeg heter Desiree, eller metallicatrollet om du vil.

  Hur gammal är du? 19 år.

  Var bor du? Oslo, Norge.

  Hur hittade du hit? Jeg så på forsiden til bloggkoll at du hadde fått mange prenumeranter, og ble interessert i å se hvorfor.

  Vad fastnade du för? Jeg elsker selv fotografi, og likte bloggen din godt. Dermed skal jeg legge deg til på min bloggkoll nå. :D Stå på! (Se gjerne på min blogg om du får tid. Heia Sverige!)


 63. Jag är 14 år gammal.
  Jag bor i Stockholm.
  Jag hittade hit för jag kikade runt lite på bloggkoll ”toplistan” fast lite längre bak och där hittade jag dig.
  Jag fastnade för ditt sätt att skriva, och dina underbara foton såklart! :)


 64. Heter Malin, är 17 år gammal och bor lite utanför Stockholm. Hittade hit via Marias blogg :) Jag fastnade för alla dina underbara bilder!


 65. Jag är Cel’Dara, 27 år från Karlshamn (Blekinge).
  Jobbar i fotobutik och bearbetar till både amatörer och proffs. Har således ett stort fotointresse. :-)
  Jag har hängt med hit från din förra blogg, som jag tror jag hittade genom bloggkoll.
  Gillar dina bilder för att dom är rena och enkla, och inte för överpretentiösa (som det lätt kan bli när man har foto som yrke och inte bara fritidsintresse.)


 66. Jag heter Sandra, är 15, bor på öland :) Hittade hit via Johannas blogg. Jag fastnade självklart för dina sjukt fina bilder! :D


 67. Hihi :)
  Jag heter Jonna, är 21 år och bor på Åland. Jag hittade dig via listorna på bloggkoll och föll för dina undebrara bilder! Du är otroligt duktig fotograf! :) // Jonna


 68. Jag heter Nicole, 18 år, som bor i Motala.
  Jag minns faktiskt inte riktigt hur jag hittade hit men det är mest bilderna, tycker dom är så fina :)

  Ha en bra fredag !
  Kram


 69. Vem är du? malin :)

  Hur gammal är du? 14

  Var bor du? Sexdrrega

  Hur hittade du hit? Jag har följt dig i några månader på din gamla blogg då, och jag tror jag hittade dig genom bloggkoll.

  Vad fastnade du för? Bilderna, helt klart :)


 70. eva, 30, barcelona, fina foton


 71. Erik Westerdahl. 1986 års modell. Hitta hit genom Maria Ulmefors igår tror jag, men jag lämnade aldrig någon kommentar tror jag. :P haha.

  Jasså så du har fd klassisar som läst på FIDU? Då måste jag fråga vad du läste då, och vad de pysslar med idag? :D *nyfiken*


 72. Glömde en fråga, vad fastnade du för?: Det tar alltid tid för mig att fastna för en blogg. När jag hittar en som verkar intressant så återkommer jag ett antal ggr innan jag bestämmer mig. Din är en sådan som jag återkommit till 2 ggr hittils, så det verkar ju onekligen lovande. haha! ^^,


 73. Vem är du?
  Hedda!

  Hur gammal är du?
  16 i desember, på julaften faktisk!

  Var bor du?
  Utenfor Oslo, Norge

  Hur hittade du hit?
  Jeg vet faktisk ikke. Surfet rundt på diverse blogger også endte jeg opp her og nå leser jeg fast:) Pluss at du tar veldig fine bilder!

  Vad fastnade du för?
  Bildene!!


 74. Tjalong Annika!
  Jag heter Emilia, är 18 år och finlandssvensk och bor i södra Finland. Jag hittade nog hit via Maria Ulmefors blogg för kanske ett halvår sedan och det är jag väldigt glad över. Dina bilder är helt fantastiska och fångar ens intresse på direkten. Man vill bara se mer och mer helt enkelt.Därför fastnade jag.


 75. jag heter fanny och är 15 år. bor i västerås. jag hittade hit genom bloggkoll, du var med på listan ”flest nya prenumenanter idag” eller vad den ny heter. jag fastnade direkt pga dina foton eftersom jag själv är fotointresserad :)


 76. Jag heter Isabell är 20 år gammal och jag gillar scones. Jag gillar det så mycket att jag en dag kommer rulla fram. När jag är gammal och grå kommer jag ofta tänka tillbaka till den dag då jag åt den där varma sconesen med extra CC för första gången och då kommer jag le och minnas det som om det vore igår.

  Och Annika.. En dag hoppas jag att du vill äta Scones tillsammans med mig. xD

  Nej nu ska jag nog gå och hämta en ordbok och slå upp ordet humor, jag tror jag tappade det någonstans på vägen medans jag växte upp ;)


 77. Jag heter Julia, är sexton år och kommer från Falun. Jag hittade din blogg via Bloggkoll. Jag fastnade för dina härliga bilder, du är verkigen jätteduktig!!:)


 78. Först och främst: Vilka fantastiska foton!! Du är jätteduktig!
  Jag heter Annie, är 24 år och hittade hit genom bloggkoll. Blev nyfiken för jag gillar foto, både att fota och stå framför kameran! Därför kollar jag gärna in andras foton också, hittar inspiration! Annars skriver jag en massa också, mest tankar om livet och kärleken. På min blogg. Det är kul!
  Hoppas allt e bra o fortsätt ta fina bilder! :)


 79. Vem är du? mitt namn är Lisa!

  Hur gammal är du? jag är 15 år.

  Var bor du? i lilla sala. västmanland.

  Hur hittade du hit? hm… genom bloggkoll tror jag. du fanns med på startsidan!

  Vad fastnade du för? dina bilder. du är sjukt duktig. gillar att ta kort själv och det är alltid kul med inspiration:)


 80. Jag heter Tina och är 16 år och kommer ifrån Sundsvall :)
  Läste din gamla blogg och hittade snabbt igen din nya på bloggkoll :)


 81. Min namn är Pernilla och är 28 år.
  Jag bor utanför Vänersborg och jag hittade din genom någon som jag inte kommer ihåg men tror genom bloggkoll.
  Jag blev förälskad i dina bilder och jag som är jätte intresserad av fotografera och bilder.
  Nu håller jag på att bli bättre och lära mig mer med kameran :).
  Ha en toppen dag..


 82. Vem är du?
  Mitt namn är Caisa :)

  Hur gammal är du?
  Jag är 16 vintrar, fyller 17 om 19 dagar!

  Var bor du?
  I Stockholm.

  Hur hittade du hit?
  Genom bloggkoll, igår faktiskt :D

  Vad fastnade du för?
  Allt! :D Och fram för allt dina foton, super.


 83. Hannah, 15 år från färingsö ;) Har följt din blogg ett tag nu, dels för att du är otroligt duktig på att fotografera och dels för att du skriver roligt och bra :)


 84. Åldringen Affluenza är 33 sköna år och bor i Skåne :D

  Jag hittade hit häromdagen då jag kollade igenom de flesta bloggarna med inriktning på fotografi på Blogkoll.


 85. HEJ!

  Jag heter Micke och tycker du är snäll och så. Ja.. och så tar du bra bilder också. :)


 86. tine katrine
  18 år
  fra norge
  gjennom bloggkoll
  mm. jeg vet ikke hva fastnade betyr.


 87. jag vill ligga


 88. Hej jag heter Maria och befinner mig ofta vid bästkusten! Där är havet lite saltare än vad du är van vid, räkorna smakar lite (mycket) bättre och här kan man åka fler karuseller!
  Jag tycker om att leka med kameran, fotbollar, ätbara saker och Annikor. (Läs Anni’KOR’) eftersom jag är tvungen att fortsätta spela på mina initialer ;) haha

  Sv: Joo jag tog upp kameran lite då och då men jag använde den aldrig riktigt tyvärr.. Men jag kanske ska till Stockholm nästa vecka igen. Om det finns någon leksugen där borta vill säga.. Annars så stannar jag hemma :)


 89. Ofelia, 13 år från Karlskoga. Jag hittade hit genom Bloggkoll och Marias eller Nevnariens blogg. Jag fastnade för dina bilder och din design. Riktigt snyggt.


 90. Gohar, 19 år. Bor i Karlstad och hittade hit genom Marias blogg. Fastnade för dina otroligt snygga bilder!


 91. Hej! Jag hittade hit via Johanna Lundberg, när hon la upp så fina bilder på dig.


 92. Heter Mitra, fyller 19 om en månad, bor i Sthlm. Hittade hit genom en annan fotoblogg på bloggkoll. Fastade för dina bilder som är klockrena och vackra, och för att det är roligt att läsa om någon annan som har stort intresse för foto.


 93. Hej darling!!! Ja, jag kunde inte låta bli att blogga igen… Fin ny blogg du har. Synd att jag inte såg dig på Twilight – då hade du fått en bamsekram.


 94. shit vad många kommentarer annika! Detta måste vara rekord? :D
  Ååhh.. har du planerat något på tisdag eller onsdag? annars komemr jag upp en sväng för pappa tar bilden upp denna gången. Han ska till Finland på onsdag morgon men han kan inte flyga upp tisdag kväll eftersom han ska på frölunda match. Och på morgonen går det inga flyg i lagon tid så han måste ta bilden på tisdag kväll. Så det betyder att jag kan sova med honom på hans hotell tis-ons och åka med i bilen. Men jag funderar på att kanske åka upp tidigare på tisdagen så jag får några extra timmar :)
  Beror lite på om du är upptagen eller inte..
  Vill och kan du så är jag iaf leksugen :)


 95. Jag är Sara Pettersson, 19 år från Grillby (utanför Enköping). Jag hittade hit genom Maria Ulmefors blogg och jag fastnade för dina häftiga bilder :)
  (lade även till dig på bloggkoll igår så jag är en väldigt ny besökare ^)


 96. Lisette, Tibro, 21, hm tror jag hittade dig genom bloggkoll, skickade du in en reklamsnutt? Aja, tycker du har härliga foton.


 97. Jag heter Olivia, jag är 16 år och bor i Piteå. Kommer inte ihåg hur jag hittade hit, men jag fastnade och kom tillbaka igen :)


 98. Jag heter Alexandra, är 12 år och bor i Malmö. Hittade hit genom marias blogg :=)


 99. Micaela 19år och bor i västerås. Jag hittade hit via Bloggkoll.se :)..Trevlig blogg! :D


 100. hej jag heter rasmus
  är 14 år
  bor i sthlm
  typ hittade genom bloggkoll, då du stog typ högt upp på listan :)

  haha vad tråkigtj ag skriver men wtf


 101. Hej du!
  Jag heter Kaisa och är 15 år. Såg din blogg i ett hörn på blogg koll och fastnade för bloggen mest för att du fotograferar! :)


 102. Hej hej. Julia Amanda heter jag, 17 år och bosatt i Ystad. Hittade din blogg genom en annan bloggares länk. Fastnade för att du har din egen stil vilket är jag tycker är viktigt i bloggarnas copycat-djungel!


 103. Mitt namn det är Zandra och jag är inte mer än 18 år. Bor i den lilla staden Eksjö som ligger i de smålandska skogarna. Men för tillfället befinner jag mig i Stockholm, är uppe på praktik, har varit i tre veckor och ska vara tre veckor till.

  Hit hittade jag genom en hel massa klickande. Det ena leder till det andra, tillsist hamnade jag här. FInabilder, sjysst layout gör att man fastnar.


 104. Jag heter ebba. Det bästa jag vet är att äta, dricka te och sova, tror jag. Jag är fjorton år och bor alldeles för långt norrut: umeå. Jag hittade din blogg genom bloggkoll, och fastnade när jag såg hockeybilden ^^


 105. Emma Hansson heter jag , är 14 år och bor i laholm en liten stad i hallands län. jag hittade hit via marias blogg :}

  fastnade för headern och sen texterna och bilderna :}


 106. Jag är Ingrid! :) 17 år, och bor i kalla Karlskrona. Jag vet inte riktigt hur jag hittade hit, jag fastnade för dina bilder mest, och jag har inte bevakat särskilt länge. Men det lär bli längre! :)


 107. Hej hej! Hamnade av en slump in på din blogg…
  Vem är du? Sara

  Hur gammal är du? 22

  Var bor du? Nyköping

  Hur hittade du hit? Slumpen! =)

  Vad fastnade du för? Att du gillar foto precis som jag ;)

  Lycka till med bloggen! =)


 108. *Hejhej :)

  Jag heter Josefine, jag är tretton år och bor i huddinge, Jag hittade hit genom bloggkoll ;) Ha det bra!*


 109. Jag heter Anna oah jag är 17, bor i Skellefteå. Hittade din blogg via bloggkoll fastnade för dina underbara bilder! :)


 110. Jag heter Marie och har nyss hittat till din blogg. Är 36 år och är även jag bosatt i Skelleftetrakten. Hittade hit via någon annans blogg.


 111. Vem är du?
  Alexandra Lans, Alex. 14 år
  Jag bor i Göteborg/borås varrannan helg
  Hur hittade du hit?
  Via bloggkoll.
  Vad fastnade du för?
  Bilderna, den stora på dig. Kikade sedan runt lite, värkade kul och intresant. Älskar fotobloggar.


 112. Hej! Jag heter Lisa, är 13 år :) Bor ungefär en mil utanför Stockholm. Jag läste din förra blogg, och självklart skulle jag fortsätta här. Älskar din fotostil, och tycker du verkar jättesnäll! :D
  Fastnade för din personliga stil och dina fotografier!

  Ha en bra kväll /Lisa


 113. Jag är Frida 17 år som älskar att fota, därför drogs jag till din blogg. Jag bor i Åkersberga och pluggar media i täby.
  Borde inte vi få veta mer om dig? :)
  Harre så gött :)


 114. Vem är du?
  Sofia heter jag.
  Går andra året på Media och Kommunikationsprogrammet. Fotograferar, redigerar, spelar munspel och pluggar häcken av mig. :)

  Hur gammal är du?
  17

  Var bor du?
  Hudiksvall

  Hur hittade du hit?
  Länk från någon annans fotografs blogg.


 115. första gången jag kikar på din blogg, men gillar det jag ser :D


 116. Hittade nyss hit, via Marias blogg :)
  Du tar grymt mycket fina bilder måste jag säga!

  Jag är impad! :)


 117. Bea heter jag, 17 år. Bor i kristianstad och hittade hit genom Marias blogg. Och du tar så härliga bilder :)


 118. Hej!
  Ida här, 22 år från Vasa/Finland. Jag hänger med från din gamla blogg, som jag fastnade för pga. dina snygga, varierande och inspirerade bilder. Och jag gillar din nya blogg, en fräsch start för dig som du lyckats mycket bra med! :)


 119. Okej måste jämna ut medelåldern och könsrollerna nu. 37år från Eskilstuna (fan toppar nog oldieligan här :/). Kikar in i bland och kollar på dina fina bilder. Du é duktig du! Hittade troligen hit från någon fotoblogg.


 120. Jag heter Matilda och är 14 år gammal. Jag bor i lilla Falkenberg. Jag hittade hit genom http://mariiaa.webblogg.se/. Jag fastnade för dina otroligt fina bilder!


 121. jag heter anna, är 17 år och kommer från hallstahammar :)
  jag gillade dina bilder helt enkelt :)


 122. Pinsamt att man inte hunnit med att skriva här än.

  Magnus, 26, din sambo, … hmm.. hittade hit genom din gamla blogg?


 123. Hej!

  Sanna 20 från GBG, men nu i Oslo, jobbar 8-16 med datorer så dærfør hittade jag hit, genom marias blogg! Har æven en till blogg utom min egna, dær vi ær 14 vænner som skriver, superskoj! http://www.savemoln.blogspot.com
  Ha det superfint! Fota massa!


 124. Ella, 12, visby.
  vet inte hur jag hittade hit men gillar dina bilder


 125. Jag heter Rebecka.
  Är femton år och bor i det fina Göteborg.
  När jag var inne på bloggkoll.com så rekomenderade dom dig,
  och jag kikade in på din blogg och verkligen älskade dina bilder.
  Själv älskar jag att fotta. Men är inte så jätte duktigt för söker lära mig lite.


 126. Jag är Jonte, 30 år från Linköping.
  Hmm, hur jag hittade hit. Tror det var genom Hanna Björkstedts blogg ???
  Inte en aning faktiskt.
  Fin Blogg har du iaf.
  // jonte


 127. Jaadu. Cornelia , 13 år. Bor i Vasastan och på Kungsholmen. Det var faktiskt en kompis till mig som tipsade om den hära bloggen :) Take care.


 128. […] inte trillar in i samma raska takt längre så tänkte jag sammanställa vilka ni som kommenterade här är. Det är jättekul och spännande att se vilka som läser och att det är sådan stor variation […]


 129. Magdalena, från Finland, studerar klassisk klarinett och älskar foto. konstnörd ut i fingerspetsarna alltså! ;)

  Har nyss fyllt 20 år.

  Bor i Jakobstad, Finland.

  Hittade hit via en länk på någon annan fotoblogg tror jag.. minns inte riktigt!

  Jag fastnade för dina bilder, har nyss köpt min första egna systemkamera (canon eos 1000d) så mitt fotobloggsintresse har exploderat nu på sistone.. :)


 130. Förlåt att jag är lite sen och sabbar statistiken :(

  Jag heter Johanna och är 27 år och bor i Sala. Jag minns inte alls hur jag hittade hit. Antagligen via en annan blogg och innan du flyttade hit. Jag återkommer för att jag helt enkelt tycker om dina bilder :) Jag fotograferar själv också och tycker därför att det är jätteroligt att se andras bilder!


 131. Jag heter Carrå och är 16 år. Bor i Gävle.
  Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag hittade hit… kommer inte ihåg, men tur var det iallafall för jag älskar din blogg!
  Du är grymt begåvad! Alltid lika roligt att titta in här och se en massa sjukt snygga bilder! :)
  Ha det så fint!


 132. Jag sabbar definitivt statistiken men har precis läst igenom vartenda blogginlägg. =)

  Heter Victor, är 19, från Stockholm.
  Hittade hit via en länk från 99.se (sveriges största macforum fyi) till ditt inlägg om Canon 50mm/1.8F (som jag själv skaffade för några månader sen, grymt objektiv)
  Fastnade för jag tycker du skriver på ett väldigt tilltalande sätt och gillar majoriteten av dina bilder starkt! Är lite grann såna bilder jag själv gillar att ta. Du har dessutom liknande utrustning som jag (400D+50mm, sen har du några fler objektiv än jag har. Än så länge^^)
  Alltid kul att hitta nya bloggar dessutom :)


 133. Hej Annika,
  jag heter Christian, bor i Sydney, Australien. Jag tror jag hittade dig via fotofber.se och fastnade for din stil och passion att uppdatera bloggen


 134. Hejs.

  Mitt namn är Eelena och jag bor i Karlstad. Jag är inne på sluttampen av mitt tjugotredje år och jag hittade dig via en länk på Marcus Reldins blogg. Jag har den senaste halvtimmen lyssnat på din Britishlista på Spotify och må säga att den är fantastisk.


 135. Just want to say what a great blog you got here!
  I’ve been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

  Thumbs up, and keep it going!

  Cheers
  Christian, watch south park onlineKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: