h1

As long as somebody takes me home

2008/12/17

Jag gillar Stockholm. Det är min stad (fast jag är uppväxt på landet, van vid total tystnad, bussturer på 1,5h och inga människor).

Det är skönt att ha tre stora mataffärer i närheten, mängder med butiker och fik inom gångavstånd, 5 minuter till buss och tunnelbana, 15 minuter till pendeltåget, solig balkong i söderläge mot innergård och helt hopplöst högljudda takgrannar.

Kungsholmen är mitt hem. Även om det inte är Kungsholmen på bilden.

Fotad med Canon EOS 400d + Sigma 17-70mm 2.8-4.5

Annons

14 kommentarer

 1. Jag älskar Stockholm, född 08a alltid 08a =)
  Bilden är snygg, tänkte just nu på att det ser lite ut som en miniatyr eller dockstad! Himlen är jämn och fin och husen poppar ut och skapar kontrast!


 2. Jättefin bild!


 3. ah okej, tack för tipset! men är det inte svårt att få skarpa bilder isf? ska kolla in klippet, tittade runt lite innan och hittade denna http://www.kaffebrus.com/adapterring-koppling-122.html, verkar ju vara rätt!


 4. Vakkert.


 5. Mysig bild :)


 6. ja, johannas bild gillar jag absolut! Men din hallonbild är riktigt kool… det är kul med makro!
  tror jag hade behövt med måtten 55mm-52mm, så får leta vidare lite ;] Vilken amerikansk sida beställde du ifrån?


 7. Mjaa, men det blir helt sjukt stor vinjettering men det kanske inte beror på det. :p


 8. ja okej, jag tror jag hittat rätt nu på http://www.photax.se/, men där måste varje order vara på minst 400 kr, lite störigt, men ska se om man kan ringa och få dom att göra ett undantag kanske.. ja det är är alltid lite knepigt att beställa från usa med tullen och frakten. men tack så mkt för alla tips och din hjälp! :]


 9. jaa du. sen i måndags! min mamma är butikschef och behövde kassahjälp och jag behöver pengar så… ja. på den vägen är det. :)


 10. Alla dina senaste bilder är grymma! Vad har du gjort med dem? Eller rättare sagt hur har du redigerat dem? Behöver lite tips, har idétorka som vanligt.

  Hade bra


 11. Tack så mycket! Ja, nattbilder är speciella på många sätt och ett av det absolut roligaste sätten att fota tycker jag.

  Extra kul att få en kommentar från dig, tycker väldigt mycket dina bilder. Du har verkligen lyckats hittat en egen stil! Dina senaste macrobilder är ju helt grymma…har tänkt att prova på det där någon dag!


 12. Men du lyckades få med mitt jobb på bilden! cred till dig ;P


 13. Vart är landet ? :)

  Ja stockholm är härligt. Jag är född stockholmare och trivs som fisken i vattnet. Klarar inte småstäder ;P och jag har provat så jag vet :)

  Fin bild.. fina kontraster och precis som johanna fick jag känslan av en liten ministad.. det är för övrigt en häftig effekt.. Du vet när man gör bilden till en minityrstad av något slag. :D


 14. din blogg är nog en utav de bästa fotobloggarna jag stött på hittills, tummen upp!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: