h1

Geliebter kleiner Freund

2009/01/12

Min syster och systerson. Fina tillsammans och fina på bild. Varför bor ni i Tyskland för? Så långt bort..

Angående rubriken, tro nu inte att jag kan tyska för det kan jag inte. Förutom två ord, genau och kaninchen. Frasen i rubriken är tagen ur den fina dikten min syster läste upp på dopet, det betyder Älskade lilla vän. Så man kan ju säga att jag kan tre ord till nu.

Fotad med Canon EOS 400d + Tamron 28-75mm 2.8

Annons

23 kommentarer

 1. Riktigt läcker bild, gillar hur ögonen framhävs. Fotar du i kamerans svartvita läge eller redigerar du i Photoshop/GIMP/dylikt i efterhand? Kanonblogg med mycket snygga bilder, en riktig inspirationskälla för mig som nyss köpt min första systemkamera :)


 2. Li: Tack så mycket! Jag fotar aldrig i kamerans svartvita läge, man vet ju aldrig om man kommer vilja ha bilden i färg senare :)


 3. Den här bilden är så otroligt fin och kärleksfull och vilka fina ögon dom har. Sen tycker jag att du och din syster är ganska lika =)


 4. Grymt fin bild! Jag har också släktingar i tyskland, och kan ungefär lika mycket tyska som dig. Ibland önskar man att man var grym på språk…


 5. Vacker bild!!


 6. jättevacker bild, verkligen! Ögonen är helt underbara


 7. Jag håller med alla andra, verkligen en vacker bild! :)


 8. oj vad ni är lika du och din syster! och otroligt vacker bild. svartvita bilder är ofta svårare än man tror att få till men den här har en skön kontrast och ögonen framhävs ju verkligen på ett otroligt vackert sätt!


 9. tycket också om bilden ;-)


 10. Verkligen fin bild! Åh! :)
  Du ger dina bilder sådant djup i den där kontrastdjungeln som du gång på gång bemästrar. Hur gör du? ;)
  Jag är så imponerad av dig!


 11. Nydelig bilde, utrolig pene mennesker. :)


 12. blablabla, kvalserien för er :D


 13. Haha, hoppas du köpt biljett till AIK-DIF! :D


 14. Kan din syrra flytande tyska ?
  Ni var lika :)

  Gillade bilden. Söt.


 15. hehe ^^ man vet aldrig. Det är väldigt mycket människor som bor i andra länder med främmande språk men bara använder sig utav engelska, vilket jag tycker är lite fel. :P Jag skulle vilja vara bra på språk men icke sa nicke. Engelska är det enda ;P


 16. va? men jag trodde du bodde i fredhäll? :/ varför ser jag aldrig dig på gymmet? :)


 17. men inte vet väl jag varför jag trodde det. jag antar att jag tror att alla bor i den lilla bubbla som jag känner till. ;) men jag känner ju till friddan också så, det är stan för mig. ;) om du köper kort där kommer du möta mig på måndagar och onsdagar! :D


 18. Haha, nu MÅSTE jag ju lägga ut Djurgårdsrelaterade inlägg varje matchdag.

  Lintotten var där i sista perioden, men du kanske inte var uppmärksam nog.

  Men saaaatan vad skönt, Linköpingsmisk. Bästa smisket =)


 19. haha, oh no. ingen jävla löpträning. då får du komma tillbaka om 20 år för jag har noll kondis. ;) säg till när du ska börja så ska jag peppa dig. ;)

  nu får jag gömma mig när jag går på friddan så du inte ser mig! muahaha!


 20. haha, åh nej. jag är inte så jävla sugen på att träna överhuvudtaget. och inte boxas. jag får ju bara stryk då. om du kommer till gymmet ska jag visa dig hur man gör benlyft. ;) och igår gjorde jag min första armhävning….


 21. jaa, det var alldeles för länge sedan jag var på hockey! jag har väl berättat om det säkert? dif-aik i slutspelet… åker dit med min superdjurgårdare till moster, djurgårdsmamma och superduperaikare-morbror plus hans ännu mer superduperaikare till bror. det var förjävligt. aik ledde med 5-0 efter första och det var inte spännande någonstans. minns dock att jag blev lite glad när challe berglund tryckte in en puck i slutet. när vi kommer ut ur globen efter matchen har vi fått parkeringsböter på bilen. pricken över i:t! fy fan vad jag var förbannad… usch. fick iaf med mig en fiskehatt från supportershoppen. alltid nåt. undrar vart den är nu…?


 22. Nydelig! :-)


 23. Hej, tyckte att din syster liknar Liv Ullman. Jättefint foto.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: