h1

Depth of Field

2009/03/05

Johanna var ju snäll och lånade ut sitt 28-70 2.8 L till mig. Självklart har jag inte haft mycket tid att fota något i veckan, det blir ju så när soljäveln går ner innan man ens hunnit innanför dörren. Men men. Jag lekte lite med våra glas och en bygglampa i alla fall häromdagen och här är resultatet. Blev helt okej ändå! Och Johanna är så otroligt snäll att hon faktiskt lånar mig objektivet över helgen också. Så håll tummarna nu för fint väder så den där fotolusten infinner sig!

Fotad med Canon EOS 400d + Canon EF 28-70mm 2.8 L

Annons

13 kommentarer

 1. Du har så mycket fint du! :)
  Glas, fat och muggar, tror jag blir lite kär…


 2. Blir ju 45 på cropsensorn, men ja de är ju vidare än 75 iaf, som 50 blir :p
  Ja vet att hon gör samma pose på alla, men hon vill inte bli fotad så jag får antingen ta när hon inte ser eller göra det riktigt fort :p Kul att du gillade dem iaf :)


 3. Härligt med färgerna :)


 4. snygg bild annika!


 5. Shot’arn! Trevliga färger, har du ljus underifrån eller? Ser inga skuggor! Jag tycker du ska glida ut och ta lite smygbilder på folk i stan. Var föresten utanför din port idag, vi kan ju låtsas att jag faktiskt var där och levererade saker till ett företag!


 6. De flyter nästan i luften. Själv skulle jag vilja ha dem lite tyngre med en liten skuggas hjälp. Men så är jag ju inte konstnären som skapat denna bild ;-)

  Svar: Ja, jag ville också ha dem lite tyngre faktiskt. Men det var ruskigt svårt att få till skuggorna bra undertill och jag gav helt enkelt upp. Får fixa till det lite bättre när jag har lite bättre tålamod :)


 7. Snygga glas ;)

  Svar: Tack, i dubbel bemärkelse hehe :)


 8. Du fotograferer så mye vakkert, og du klarer så ofte å få ting som er så ordinært til å bli så vakkert, enten fordi du fanger farger, form eller komposisjon. Dette bildet var lekkert! :) Elsker komposisjonen, uttoningen av farger og dybdeskarpheten. Woah! Norway still loves you, liksom. :D

  Svar: Ååååh tack tack tack! I <3 Norway :)


 9. och jag som trodde att alla dina färgade glas gick i nyanserna röd, gul och blå!


 10. åh vad jag är sugen på just DET objektivet. jag vill verkligen höra en utvärdering av detta objektiv inom en mycket snar framtid :) vilket av det och 17-55/2,8 IS skulle du välja? skulle verkligen uppskatta din åsikt!

  Svar: Jag kommer nog inte skriva någon utvärdering på det objektivet eftersom det inte är mitt eget. Det skulle vara ifall Johanna låter mig låna det helt sjukt mycket förstås! :)
  Men för att svara på din fråga så väljer jag Canon 24-70 2.8 L alla dagar i veckan. Så stor prisskillnad är det inte och jag vill helst ha L-objektiv i min kameraväska. Plus att 17-55 2.8 IS bara är ett EF-S-objektiv som inte funkar på fullformatskameror, ex drömkameran 5d mark II. Enkelt val för mig iaf! :)


 11. som jag trodde :) letar förbrilt på andrahandsmarknaden efter ett lämpligt exemplar med lämpligt pris. håll tummarna!


 12. Wii, du tar så fina bilder! ^^,


 13. Cool bild måste jag ju säga, älskar färgerna! :)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: