h1

Tessiemania

2009/04/01

Det här porträttet är jag fruktansvärt nöjd med. Och Tessie är så snygg så henne får ni titta på igen.

Fotad med Canon EOS 400d + Canon EF 50mm 1.8

Idag tror jag inte på vad någon säger (med vissa undantag). Lättlurad som jag är så går jag på precis vad som helst. Själv är jag sämst på aprilskämt, det enda jag försökt med är att lura mamma att det brann i tvättstugan. Inte så populärt ska ni veta. Men i natt drömde jag att någon dragit igång det största och mest omfattande skämtet någonsin och gjort om alla skyltar, destinationer och även språket folk pratade till franska på hela T-centralen. Varför just franska..?  Drömmar är minst sagt underliga..

Och tack till Stina som återigen valt ut en av mina bilder till sin veckotävling!

Annons

13 kommentarer

 1. jusste första april! bra att du påminde mig, nu jäklar ska här luras… hehe!

  jo tyvärr är det så det fungerar, och jag fattar ju att man måste vara arton för att få hantera pengar osv. men ändå sjukt taskigt, tycker faktiskt det kunde varit det året man fyllde arton istället. Men livet är orättvist! Får hoppas på mcdonalds helt enkelt, haha :)


 2. Hej bra försök.men min trädgårdsblogg är en riktig händelse som jag fick uppleva idag när jag tittade ut genom fönstret, en stor vårhändelse här i Skåne, jag har sattin bilder på http://kullamannen.blogg.se gå in där och njut.
  Ha det bra. gert. Viaköps Trädgård.


 3. Jättesnyggt, förstår att du är nöjd


 4. du ska vara nöjd! bilden är jättefin. jag gillar den svartvita tonen du fått till. mkt bra.


 5. jäklar va fin bild, du är superduktig!


 6. jag dööör. Dagens lektion ska till hälften tillbringas med att lära sig hur man gör en wordpressblogg. Just nu sitter vi alltså och lär oss lägga in en bild i ett inlägg.


 7. Gillar verkligen dem här bilderna. Du har lyckats så bra med kombination av ögon och hår. Båda lyser :) Hon är fin, vackra ögon :) Detta tycker jag du ska fortsätta med. :)


 8. Svar: Tack! ^^.

  gilalr bilden också ::D


 9. Japp, den här bilden är fin. Fin,fin fin! Man önskar dessutom att man hade sådana här ögon…suck.


 10. ja du ska verkligen vara nöjd, vilken skärpa!

  hahaha vilken fantastisk dröm! det vore storslaget :P

  faktiskt så äre något som nästan hände mig i spanien förra året. videobloggade och skulle visa poolområdet, lutar mig över räcket som är skitvarmt och rycker till. Nästan så att kameran åkte i backen då hehe… jag är sån. men ja tur att det var ett aprilskämt tycker jag med haha


 11. Självklart, Annika, det här är ett grymt bra porträtt, med skärpan exakt rätt och härligt uttryck. Jag plåtade föresten vår VD idag, för andra gången. Skitnervöst. Jag får förstås inte använda bilderna hur som helst, men några blev riktigt bra, och kommer ev. på vår webb. Första omgången blev han inte så nöjd med (bilderna, ja, men sig själv nej, vilket var snällt sagt). Förhoppningsvis blir han nöjdaren med omgång nr. 2… Porträtt är svårt, men bland det roligaste man kan göra, det var väl egentligen det jag ville säga, hehe.


 12. förstår att du är nöjd! skitfint


 13. Jätte fint! Förstår att du är nöjd :DKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: