h1

Resultat: 3

2009/04/24

Nu är omröstningen klar och jag har räknat alla röster! Vad många ni var som röstade, hur kul som helst. Nu tänker jag dra ut på redovisningen över vilka tre bilder ni gillade mest. Ni vet, så spänningen blir oliiiiiiidlig..

Vi börjar med tredjeplatsen.. Med hela 10 röster knep bild nummer 24 bronsmedaljen i denna rafflande uppgörelse. Together heter bilden och föreställer två händer som håller i varandra och symboliserar för mig ett starkt förhållande. Bilden är tagen inomhus i min pojkväns gamla sovrum, det var inte världens bästa ljus om vi säger så.. Den blev ändå snabbt en favorit och kommer inom en snar framtid, förhoppningsvis, bli en tavla hängandes på en av de finaste platserna i vår lägenhet. Jag kan även avslöja att jag funderat över att kanske sälja den till vem som än må vara intresserad, men mer info om det senare i så fall.

Fotad med Canon EOS 400d + Canon EF 50mm 1.8

Annons

9 kommentarer

 1. Ja men den är verkligen fin och har ett fint budskap, kärlek mellan två människor och precis som du skriver ett budskap om ett starkt förhållande. En vacker bild.


 2. Det der er et nydelig bilde!


 3. den bilden är vacker!


 4. Hej! Vill börja med att säga att du har en väldigt fin blogg – och jag älskar din header! Sedan så hade det varit kul ifall du hade kunnat skicka in en bild på din tolkning av Vårens nya förälskelser! Det är ingen tävling, utan mer en kul grej som kommer att sluta med att din bild blir uppvisad i ett inlägg samt med en länkning till din blogg under. Läs mer om det här: http://jennifni.blogg.se/2009/april/varens-nya-foralskelser.html#comment


 5. Fantastiskt fin


 6. Den bilden tänkte jag rösta på först!Kram


 7. Låter helt klart intressant.
  Jag skulle köpa den iallfall.. Så bara därför måste du börja sälja den ;D
  haha nej men jag avgudar den, den är så fin så fin. :)


 8. Yääääss, den som jag röstade på då! x)


 9. Jag gillar verkligen den här bilden! Den ger en varm känsla av trygghet. Me like!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: