h1

Blablabla

2009/04/29

Igår kikade jag och Johanna på Twilight som ju kommit på DVD nu. Vi drack vin (det var huvudanledningen till filmkvällen, jag lovar) och pratade sönder hela filmen och sågade deras repliker som är så fruktansvärt dåliga och pinsamma. Men vad ska man säga.. själva historien som filmen bygger på är ju fin.. Den är även rätt snygg, och då syftar jag INTE på Edward..

Det var i alla fall en spännande kväll. Förorten, sallad för att väga upp chips-konsumtionen, söta katter i handfatet och sånt trevligt.

Annons

11 kommentarer

 1. Inga bilder på kissarna i handfatet…. Besviken! Lät som optimalt objekt


 2. Jag vill också se filmen. Men boken var ju så OTROLIGT bra, så är jag orolig att filmen inte ska vara lika bra.. Haha :)


 3. hahahah =)


 4. läs boken (böckerna) och du kommer att uppskatta filmen också. Det är en sådan vacker historia och filmen blir fin då också. Och om man pratar igenom filmen ger man den aldrig en chans.

  du är grym, måste jag säga också

  Svar: Jag har läst samtliga böcker och sett filmen tre gånger innan igår så jo.. jag har gett den en chans. Som jag skrev, historien den bygger på är jättebra men filmen är rätt dåligt genomförd..


 5. usch, filmen var fruktansvärd, jag blev helt generad. boken däremot tyckte jag var helt okej. :)

  Svar: Precis så var det :)


 6. Vilken mysig kväll :)


 7. Hehe filmen låg och väntade i min brevlåda när jag kom hem igår. Dialogen är ju så hemsk så man storknar men jag gillade ändå filmen, helt okej. Men vet du vad som är mer hemskt än filmdialogen. . att jag inte ens har läst första boken och den köpte jag ju för flera månader sen. Skam på den alltså. ;)


 8. har du läst boken? om du har gjort det så blir han snygg, även fast jag håller med dig om att han inte är det. men hans roll är så manlig och snygg att han blir det ändå. om det var logiskt..
  anyway, läs dom om du inte gjort det! :D


 9. aah, du har läst. haha. jag är så med ibland. ja med då kan jag säga; hur sur blir man inte på att dom inte är tillräckligt snygga?! både carlisle och edward ska ju vara helt gudomliga..


 10. tokfia, den är ju skitbra ;D
  Fast böckerna är ännu bättre (okej, jag har bara läst första än så länge men) :D


 11. Pinsam, men söt. Böckerna är waaaay better. Gillar verkligen den kyliga färgen i filmen, dock.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: