h1

Who are you?

2009/06/02

Det trillar in nya läsare och prenumeranter hela tiden och jag är nyfiken på vilka ni är som läser min blogg. Kan ni inte skriva lite om er själva? Spelar ingen roll om det är kort eller långt eller om du är gammal eller ung. Svensk, norsk, tysk eller Bellman spelar inte heller någon roll. Jag blir jätteglad om ALLA som läser det här skriver något.

Vem är du? Hur gammal är du?

Var bor du?

Hur hittade du hit?

Vad fastnade du för?

Hur länge har du följt min blogg?

Are there any non-swedish readers here? It’s time for you to make an appearance! I’m curious about my readers. Tell me who you are, where you’re from and what it is that you like about my blog. Don’t hesitate to write me a line or two..

Annons

162 kommentarer

 1. Jag heter Pamela och är 19 år. Bor lite utanför Gävle staden. Jag hittade dig via bloggkoll, det jag fastnade för var din bilder! Älskar dom verkligen. Jag få så många idéer från dina bilder. :)
  Jag har följt din blogg ganska länge, säkert i ett halv år nu eller mer till och med. :D


 2. Jag heter Madde, jag är 16 år. Jag bor utanför Vänersborg Jag hittade hit via bloglovin tror jag, på någon foto-lista =) Jag fastnade för bilderna, då jag själv fotar mycket! Jag har följt din blogg några månader tror jag. Ha det bra!


 3. Karolina, är 31 år bor i Jönköping. Fotograferar en hel del själv och jag hittade dig genom Fotobloggar och fastnade för dina bilder, det är något speciellt med dom. Har följt dig i någon månad


  • 16 years from little city in finland. I really like your photos, those are awesome.


 4. Vem är du? Hur gammal är du?
  Jag är Hanna, 17 år. nybörjarfotograf (har visserligen fotat med systemkamera i ett år, men I’m a slow learner) och….. sen vet jag inte vad jag ska säga mer. :)

  Var bor du?
  En liten by i Hälsingland :)

  Hur hittade du hit?
  För några månader sen hittade jag fotokritik-bloggen and liked it, så jag brukade kika in här när jag hade kollat den och sånt.

  Vad fastnade du för?
  Snygg layout och gäääälet snygga bilder

  Hur länge har du följt min blogg?
  Inte så länge, började precis använda bloglovin ordentligt. Har haft account länge, men inte fattat tjusningen med det förrän nu. Nu prenumererar jag så det står härliga till!


 5. Jag heter Nicole är 12 år och bor i Stockholm i Vasastan. Jag hittade hit genom en annan blogg och jag fastnade för dina fina / coola / balla och häftiga bilder. Jag har följt din blogg i cirka 1-2 månader tror jag.


 6. Stefanie, 19år och bor utanför Kristianstad i Skåne.
  Jag tror jag hittade dig genom blogg.se men jag kan ha helt fel.
  Jag fastnade för dina bilder och din blogg design! Du är en snygg brud!
  Jag kanske har följt din blogg i 2-3 mån.


 7. Maria, 24 år, bor i Uppsala. Jag har följt din blogg några månader, tror jag, men hur jag hittade hit kommer jag inte ihåg. Det var väl en länk från någon annan fotoblogg. Jag fastnade såklart för de snygga fotona. Gillar särskilt de starka färgerna.


 8. Caroline, 20 år, fra Norge. Har fulgt bloggen din en god stund :) Fant den gjennom http://www.moonica.net tror jeg :)


 9. alice heter jag. är 17 år och bor i sommarstaden norrtälje utanför stockholm.
  jag tycker/fastnade för dina färgglada bilder. dom är något speciellt. hur jag hittade hit minns jag inte, men jag följde din blogg redan när du hade den på en annan domän.

  ta hand om dig!


 10. Jeg er en av dine sikkert mange norske lesere. Eller jeg kan heller kalle meg en seer. Svensk er ikke akkurat det jeg liker best å lese. Så jeg er jo leser av bloggen din i hovedgrunn på grunn av bildene dine ;)

  16 år. Og jeg tror ejg fant deg på bloglovin når jeg så gjennom forskjellige fotoblogger.


 11. Jag är Mari, blir 22år i höst, bor i en liten by i Hälsingland, jag hittade hit via en annan fotoblogg och fastnade för dina bilder, tycker att du redigerar dem så smakfullt.
  Jag tror jag har följt din blogg lite mer än ett halvår, någon gång under förra hösten så hittade jag hit och fastnade.


 12. Frida här, 23 år, bor i Borås.
  Fick klicka mig bakåt i arkivet för att se hur länge jag läst den egentligen, känner igen inläggen långt bak i november -08 så jag har nog vart med från början! Shit vad fort tiden går :P Tror jag hittade hit genom bloglovin när jag hade tråkigt och klickade mig runt till olika bloggar. Fastnade direkt för de härliga bilderna såklart. Är också fotointresserad! :)


 13. Hej jag heter Madde och jag bor längst upp i Sverige i Kiruna!
  Jag hittade hit tack vare bloggkoll och jag har prenumererat på din blogg ända sen första inlägget!
  Jag fastnade för bilderna du är så himla talangfull måste jag säga, också för att jag har en liten hobby att fota då och då!
  Lite inspiration skadar aldrig! =)

  Kram!


 14. Jag heter Anna, bor i Stockholm & är 13 år. Hittade hit via bloglovins fototopplista :) Tycker att din blogg är jättebra och du fotar fantastiskt! Så självklart är jag en av dina 677 prenumeranter. Driver själv en fotoblogg, dock inte lika stor som din (176 prenumernater) så det är klart att jag vill ta del av fina fotobloggar och få lite inspiration.

  Tack för en jättebra blogg!
  / Anna


 15. Lovisa, 19 år från djupaste småland (Eksjö). Jag hittade dig genom Ulmefors för jättelänge sen, när du hade din förra blogg. Du är en inspirationskälla med alla dina proffsiga foton och du har en helt underbar personlighet. Ett stort plus är ditt hockey intresse, tyvärr fel lag men nu ska jag inte vara petig ;)

  Du är bra Annika! :D


 16. Caroline, 16 år från Gävle. Hittade dig genom Ulmefors för ganska längesen. Tycker du är grym och cool och bloggen likaså! :)


 17. Julia, 17 år, dansande, fotograferande tjej som gillar typ musik, min pojkvän, vänner och sånt där.
  Jag bor i småland, Västervik.
  Genom någon annan fotoblogg! Kommer inte ihåg hur eller när. Ett halvår?
  Jag älskar dina bilder och framförallt dina självporträtt. Tycker det är svårt att få till. Har du några tipps?


 18. Jag heter Alicia och är 15 år. Jag bor i Sthlm.

  Nästan alla fotobloggar länkar till din blogg så jag tror det var så jag hittade hit. Eller så hittade jag bloggen på bloglovin’.

  Jag fastnade för dina enormt snygga bilder!

  Tror jag har följt bloggen i, eh, kanske 3 månader? Några månader iallafall.


 19. Tack så mycket Annika! :)


 20. Vem är du? Hur gammal är du? – Jag är supportsamordnare på ett it-företag i örebro, 31 år

  Var bor du? – Örebro

  Hur hittade du hit? – Via Bloglovin

  Vad fastnade du för? – Flickr Favorites Friday: https://annikasvenmarck.wordpress.com/2009/05/22/tgif ;)

  Hur länge har du följt min blogg? – Två, tre månader kanske…


 21. Angelica heter jag, 18 år, bor en bit utanför Göteborg. Jag hittade hit i vintras via Bloglovin’. Jag fastnade för dina kretiva och unika bilder, och efteson jag själv älskar att fota får jag mycket inspiration och tips från dig.


 22. Jag heter Hanna, är född 94a, går skola, bor i Skellefteå (Västerbotten), jag hittade hit via en kompis som länkade till dig, jag fastande för en bild där motivet var frost på ett hallon, jag vet inte hur länge jag har följt din blogg eller jo, när du just lagt ut den där bilden! :)


 23. A 25 år gammal och bor i Norrlands inland.
  Hittade hit via Elin Keros blogg, fastnade för fotona (självklart)och har tittat förbi här lite nu och då i ca 1 år


 24. Hejsan!
  jag ville bara säga att dina bilder är SJUKT FINA! det var de jag fastnade för ;) har du fotat länge? :)


 25. jag tror du redan vet alla min svar! :P

  men jag har en fråga. är det okej om jag publicerar de där bilderna du tog på curl baby whirl på bloggen? de är riktigt fräscha. hehe blev nästan chockad över hur snygg illustrationen såg ut. :)


 26. Jag heter Lydia och är nitton vårar gammal. Jag bor i den vackra hålan Flen mitt i södermanland. Jag hittade hit via andra bloggare och även bloglovin tror jag. Jag fastnade för dina otroliga bilder och din fantastiska kriativitet. Jag ahr nu följt din blgog kanske ett år(?)och fler ska det bli :)


 27. jaja okej då! jag svarar väl då! :)

  jag heter emelie och jag är 22 år. just nu bor jag i norrköping men flyttar snart hem till motala på ett litet sommarlov. minns inte riktigt hur jag hittade hit. det var så himla längesen. men jag fastnade nog främst för att vi hade en hel del gemensamma intressen (typ foto, illustration och fotboll). sen för att du är en jäkligt härlig tjej helt enkelt! och jag har säkert följt dig i över ett och ett halvt år. eller mer. nästan två kanske. vad tror du?


 28. Jag är.. Rania. 20 år, Fotograferar mycket. Arbetslös :( Jag bor i regniga lilla Borås och hittade hit via någon annans blogg tror jag, minns inte vilken nu för jag följer så många haha. Men jag har följt dig i ett par månader. Gillar både dina bilder och ditt skrivande! Du är en mycket duktig fotograf :D


 29. Hejsan Svejsan!!
  Victoria 22 år här nyflyttad till Finspång i Östergötland.
  Jag hittade dig då en annan bloggare tipsade mig om bra fotobloggare & jag älskar bilder & du tar ju så bra bilder :)
  Har följt din blogg i 3-4 månader kanske.


 30. Vem är du? Hur gammal är du?
  Susanne heter jag och är 21 år gammal.

  Var bor du?
  Umeå.

  Hur hittade du hit?
  Tror det var via att Egoina länkade Emilie ohlsson(?) och där hittade jag dig.
  Eller så var det hon som vann fotopriset på veckorevyns bloggala som jag glömt namnet på nu, som länkat eller skrivit om dig.
  ja, en annan blogg helt enkelt!

  Vad fastnade du för?
  Dina bilder såklart!

  Hur länge har du följt min blogg?
  Hmm.. Kanske 6-8 månader. :)


 31. Jag heter monica och är 13 år.
  Jag bor i Göteborg, jag hittade dig genom att läsa
  Maria’s(mariiaa.webblogg.se) blogg, när hon nämnde dig att ni
  gick på någon biopremiär.
  Och jag fastnar på dina bilder, dig… hela bloggen och dig!
  Många månader :)!


 32. Heter Ole Martin, er 20 år og bor i Steinkjer, Norge ;=)
  Fant bloggen din gjennom Nevnarien, tror jeg? Fastnade for bildene ;=) Fulgt den ett par mnd.


 33. Sebastian, 14, Norrköping
  Hittade dig genom länklistan hos Elin (Nevnarien) för typ ett år sedan till din förra blogg men även följt med dig hit. Gillar bilderna även om jag riktigt suger på att kommentera :P


 34. Marika, 16 år från Uppsala. Jag kom hit via någon länk tror jag. Jag fastnade för dina oerhört fina bilder :) Vet inte, men följde den du hade innan så ett rätt bra tag i alla fall!


 35. Vem är du? Hur gammal är du?
  Irene Andersson, 18 år ;)

  Var bor du?
  Mariehamn, Åland, Finland :P

  Hur hittade du hit?
  Via bloggkoll tror jag.

  Vad fastnade du för?
  Alla de fina bilderna och din personlighet ;)

  Hur länge har du följt min blogg?
  Jaa, du… Följde din gamla redan, men minns inte exakt när jag började x)


 36. jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg fant deg, men glad er jeg!
  Jeg leser kanskje ikke altfor mye, men ser mest på bildene for inspo eller for å bli fascinert!

  jeg er 16 år, og bor i Norge;) Har vel fulgt bloggen din i snart en måned? Ja, sånn ca (:


 37. Jag är en tjej som heter Lara :) Jag är 14 år, född 1995 ^^ Jag bor i Göteborg. Jag kommer inte ihåg när jag ”hittad hit”, men jag fastnade nog allra mest för din fina bilder. Sedan när jag började läsa och la till dig på bloglovin’ så såg hur bra du skriver :) Och jag kommer inte riktigt ihåg hur länge jag har följt din blogg, men 2-3 månader kanske ;)
  och ett stort plus är ju att du brukar kolla på fotboll! ;D


 38. Vem är du? Hur gammal är du?
  Malin, 15 år.

  Var bor du?
  Sexdrega (om du inte vet vart det ligger så är det nära Borås, haha)

  Hur hittade du hit?
  Jag tror genom bloglovin’ eller någon annans fotoblogg.. minns faktiskt inte.

  Vad fastnade du för?
  Bilderna, helt klart :)

  Hur länge har du följt min blogg?
  Snart ett år skulle jag tro… eller 9 månader. Något sånt där!


 39. Jag heter Fanny, är 16 år och bor i västerås. Jag vet inte riktig hur jag hittade hit, tror att det var en länk på någon annan blogg och jag fastnade direkt för dina bilder och ditt sätt att skriva och nu är din blogg en utav mina favoriter. Jag har följt bloggen ett tag nu, tror att jag har gjort det ända sedan du gjorde en ny blogg, för visst var det så? haha :)


 40. Jag är Lina Flodins, 15 år. Bor i Karlstad, Värmland :) Hittade dig via bloglovin =) Jag fastnade för dina otroliga bilder :D Fotar själv så ja. Har följt dig i några månader :)


 41. Mig vet du :)
  Fast jag har ingen aning om hur jag först hittade hit. Kanske var Maria eller nåt? Har ingen aning – kommer du ihåg? haha :)


 42. Marit, 17 år gammel og er fra Norge :)
  Fant bloggen din på bloglovin og har vel fulgt deg i over et halvt år eller noe.
  Leser bloggen din på grunn av hvor bra bildene dine er!


 43. Jag heter Jennifer och är 15 år! Älskar att fotografera men anser mig själv som nybörjare fast jag har hållt på med kameror i några år. :) Jag bor i en liten by i Dalarna!

  Jag hittade hit när jag satt och gick igenom bloglovin’s topplista över fotobloggar tror jag! Jag fastnade direkt för dina foton och ditt sätt att skriva och det fastnar jag fortfarande för! Jag har följt din blogg i ca ett halvår eller lite mer.


 44. Som det så fint står däruppe och därnere så är jag Johanna. Kommer från örebrostad, och det är inget att komma med. Är 17 år, snart hela 18. Kanon coolt.

  Hittade hit via David och fastnade för bilderna, är kvar för att du skriver ruskigt bra och underhållande, samtidigt som bilderna är helt underbara och inspirerande.
  Helt oslagbart.


 45. det stod visst bara därnere.. ;o


 46. jag heter Stina, kommer från Karlstad och är 17 år. Hittade hit genom någon annan blogg, kommer inte exakt ihåg vilken.. Men någon som tipsade om den! Jag har följt den i kanske .. ett halv hår, lite längre och vad jag framförallt fastnade för var dina bilder! Mycket intressanta och lite annorlunda :) Bra insperation, och jag gillar också dina tips du kan ge om olika saker. Mycket bra blogg, en av mina favoriter!


 47. Vem är du? Hur gammal är du?
  Jag heter Hanna och är 17, snart 18, år

  Var bor du?
  Jag bor i Stockholm

  Hur hittade du hit?
  Jag hittade hit via bloglovin, jag blev medlem där och gick in på olika kategorier för att hitta spännande bloggar att följa

  Vad fastnade du för?
  Dina fantastiska foton

  Hur länge har du följt min blogg?
  Ett par månader kanske, vet inte exakt:)


 48. Jeg heter Guro, og er en 16 år gammel jente fra Gausdal i Norge. Jeg husker ikke hvordan jeg kom inn på bloggen din, men jeg tror det var gjennom en blogg som skrev om svenske fotoblogger. Jeg ble så fascinert og imponert av bildene at jeg trykket på bloglovin-knappen med én gang! Du er en dyktig fotograf, som jeg henter inspirasjon fra, og jeg har sett gjennom alle bildene du har på bloggen. Jeg har lest bloggen din .. to måneder, ca…?


 49. Jag är Amanda, en 19 årig blivande fotograf som bor i det kalla och lantliga Dalarna/Orsa. Jag hittade dig via bloglovin då du bytte från din gamla blogg till wordpress. Jag fastande för att du verkade så engagerad, underbart glad och ambisös tjej.
  Så har jag följt dig i några månader tror jag eller nått.
  :)


 50. Vem är du? Hur gammal är du?
  Jag heter Julia och är 15 snart 16 år gammal.

  Var bor du?
  Jag bor i Träslövsläge, en lite fiskehåla utanför Varberg. =)

  Hur hittade du hit?
  Jag hittade hit via bloglovin :)

  Vad fastnade du för?
  Jag fastnade för dina bilder som jag tycker är otroliga!

  Hur länge har du följt min blogg?
  I lite mer än ett halvår skulle jag tro


 51. Jag är Lina, 15 år från Varberg. Musik, foto, dans, att teckna och mycket mer tycker jag om. Och självklart att vara med vänner.

  Jag läser din blogg på grund av flera saker, bland annat dina fina bilder. Och så har du väldigt bra musiksmak :)

  Hittade hit så fort jag skaffade Bloglovin, tror jag hittade dig på en lista när jag letade intressanta bloggar. Cirka fem månader sen kanske :)


 52. Vem är du? Hur gammal är du?
  Jag heter Lynn och är 25 år.

  Var bor du?
  Bor i Kalmar.

  Hur hittade du hit?
  Jag minns inte riktigt hur jag hittade hit, men kanske en länk nånstans.

  Vad fastnade du för?
  Alla underbara bilder.

  Hur länge har du följt min blogg?
  Det vet jag inte. Rätt länge i alla fall.


 53. Oskar, 21 år, Bor utanför borås, och har väl bevakat dig sen i vintras skulle jag tro! Dock inte blogkoll eller vad skiten heter, utan kör RSS lärare! =)


 54. Emelie Molin 17 år, bor i Göteborg och hittade dig lita av en slump tror jag.
  Jag är fotointresserad och fastnade för dina fina bilder!
  Har nog följt din blogg ett halvår-år tror jag..


 55. Jag heter My, är 16 år och bor i Landskrona-Skåne.
  Jag har klickat in här många gånger innan men började prenumerera på din blogg förra veckan kanske. Det jag fastade/fastnar för är dina bilder. Helt underbara.


 56. Jag fyller femton denna sommar som bor i Göteborg och jag har nyss börjat följa din blogg. Eftersom jag själv är intresserad av foto och sådant så tyckte jag din blogg verkade spännande. Jag letar alltid efter något nytt att få inspiration av och fina bilder att sitta och bli faschinerad över. Själv fashinerades jag ganska stort av dina superproffsiga bilder. Älskar dem och lär mig nästan utav att bara kolla på dom. Din blogg är superbra (: Jag hittade till din blogg genom bloglovin har jag för mig, inspirerades av att jag tyckte du verkade vara en duktig fotograf. /kiaphotocreator.blogg.se , isabel.


 57. Emilia, 15 år :D bor i skåne, eslöv rättare sagt. Jag tror att jag kom in på bloggen för första gången via bloglovins topplista, eller möjligtvis en länk från någon annans fotoblogg. Har inte följt din blogg så jätte länge, några veckor bara. Fastnade för fotografierna såklart, vill själv bli duktig på det där!

  Hur hittade du hit?

  Vad fastnade du för?

  Hur länge har du följt min blogg?


 58. Heter frida och bor på Åland, är 17 och går naturvetenskap av någon intressant anledning som jag inte minns under provperioderna. Har papegojor och har någon form av fotoblogg även för dem (http://kraxarna.blogspot.com). Föga förvånande är jag intresserad av foto och grafisk design. Även om jag inte är särskilt bra på det sistnämnda. Hah.

  Jag hittade hit för evigheter sen, jag minns det svagt. Det var från en annan fotoblogg, men jag minns inte riktigt vilken. Hm. HannaB eller EmelieO? Jag minns inte nej.

  Dina foton var givetvis huvudorsaken till att jag fortsatte besöka dig, men även att bloggdesignen var tilltalande kändes trevligt.

  Jag har nog läst din blogg av och till i ett år ungefär?


 59. Hej! Veronica heter jag och är 25 år. Pluggar i Linköping och gillar foton men fotar inte så mycket själv. Jag hittade din blogg via Bloglovin och har följt den sen i höstas. Din blogg är en av mina absoluta favoriter och jag gillar verkligen dina foton. Blir extremt sugen på att själv börja foto mer seriöst.


 60. Frida heter jag, är från Blekinge och är 16 år. är väldigt intresserad av fotografering och sport. Jag fastnade för ditt fotande, jättetrevlig blogg verkligen!


 61. hej! heter sofia är 23 år! hittade hit via Johanas sida som jag hittade via någon annan fotoblogg kommer inte ihåg vilken… fastnade som många andra för dina super fina och bra bilder plus att du verkar vara en härlig tjej! du skriver bra vilket bidrar mycket till att jag stannat som trogen läsare… har följt din blogg i över ett halvår…


 62. Vem är du? Michaela :)
  Hur gammal är du? 15
  Var bor du? Göteborg!
  Hur hittade du hit? Ojdå.. Det kommer jag inte ihåg. Kan det varit en länk från Maria?
  Vad fastnade du för? Ditt sätt att fota & in personlighet i bloggen!
  Hur länge har du följt min blogg? Några månader :)


 63. hej :D
  jag heter johanna och är 17 år och bor i göteborg, och jag hittade dig via en kompis och jag fastnade för dina otroligt fina bilder :D


 64. Jag heter Emma, är 15 år och bor i Jönköping.
  Jag är inte säker på hur jag hittade hit, det kan dock ha varit genom bloglovins topplista. :) Jag skulle tro att det var i januari/februari någon gång. (: Jag fastnade för dina vackra foton.


 65. Jeg heter Stine, kommer fra Norge, og er straks 24 år. Jeg tror jeg fant bloggen via Emelie Ohlsson, og jeg har fulgt bloggen din i ca. et halvt år. Synes du tar utrolig fine bilder, både av natur og mennesker :)


 66. Jag heter Hanna, 15 år. Hittade hit genom någon annans blogg har jag för mig. Fastnade direkt för bilderna och den ljusblå designen, men nu vet jag att du även verkar vara en härlig människa. Jag har följt din blogg 3 månader skulle jag gissa på :)


 67. Tilda heter jag, 15 år från jkpg. Hittade hit genom en länk från Elin Kero för några månader sendan. Gillar dina bilder :)


 68. jennie, 16, finland, snygga foton, snygg redigering & inspirationsrikedom, ca ett år


 69. Vem är du? Hur gammal är du?

  Var bor du?

  Hur hittade du hit?

  Vad fastnade du för?

  Hur länge har du följt min blogg?

  Mitt namn är Petra och är 15 år. Jag hittade din blogg genom en läk från en annan blogg för cirka 7 månader sen och då var jag fast för dig och dina bilder. Jag bor jätte högt uppe i norrland i en liten by som heter Vuollerim (Google eller sök på hitta.se). Ha det bra :).


 70. Jag heter Amanda och bor i Skellefteå. Jag hittade hit genom bloggkoll för några månader sen och gillade verkligen dina bilder så jag fortsatte att komma hit :)


 71. HAHAH! JAG ÄR BELLMAN! och jag har läst din blogg mer än nån annan! iaf sen januari.
  jag är 21, från västerås, det vet du. jag hittade hit.. ööh, jag vet inte hur, men jag är glad att jag gjorde det. jag fann en grym fotograf, och en vän! :D


 72. Vilken respons du har fått! Kul!

  Jag har varit inne hos dig titt som tätt ett tag – i ett halvår kanske. Tror jag hittade hit via bloggkoll.

  -Pernilla, Skåne, 33, gift, mamma till två prinsar, matte till en borderterrier, reser ofta och gärna, och fotar mest hela tiden. Återkommer hit för den fina inspirationen du ger.

  Trevlig kväll! /P.


 73. Amanda heter jag och jag är 17, snart 18, år.
  Bor nära Trollhättan, går i skola där.

  Hittade hit när jag frågade en kompis om bra fotobloggar och hon tipsade om dig.

  Fastnade för dina klara och oftast enkla bilder. Inte massa tjoffs, kruseduller. Inte för mycket detaljer utan skarpa färger och shyssta kontraster. Ögongodis helt enkelt.

  Började följa bloggen i.. oktober förra året nångång. :)


 74. Hei! Heter Lotte og kommer fra en liten plass utanfor Trondheim (Norge) :):)
  Har følt bloggen din siden januar! Elsker bildene dine! Interesserer meg for foto så tar en del bilder selv!
  Jeg fant bloggen din gjennom ei venninne av meg, http://iselilja.blogg.no/ . :)


 75. Hejsanhejsan :)
  Jag heter Sandra, är tretton (fyller fjorton) och bor i Vallentuna.
  Genom mariiaa.webblogg.se.
  Din enkla men ändå så fina design, men framförallt dina bilder såklart! :)
  Sen februari kanske? :)


 76. Hej! Jag heter maria, är 15 år och bor i umeå. Tror jag hittade hit genom marias blogg och har väll prenumererat på den i några månader(= Tycker dina bilder är grymma :D


 77. Sho sho! Jag heter Isabella, har precis fyllt 15 år och jag bor vid kusten i Göteborg. Jag hittade dig genom Hanna B första gången tror jag. Jag fastnade lätt för dina bilder! Jag tycker själv att det är kul att fota och så, så det är nog därför. Jag har följt din blogg i några dagar, hehe, men jag har även kollat några gånger tidigare.
  Keep up the good work! :)


 78. Jag är 18 år och är från Halmstad! Min lärare tipsade om din blogg från skolans fotoblogg så då kikade jag in och gillade dina bilder :) Har väl läst den i några månader tror jag nog!


 79. Jag heter emelie och är 14 år.
  Jag hittade nog hit av en slump och fastnade för dina fina bilder! :D
  Jag har nog följt din blogg i några månader kanske 4 eller 5. ;]


 80. Jag heter Hanna och är 18 år. Bor i Gävle. Hittade din blogg via bloggkoll och det jag fastnade för var dina bilder. Tror jag har följt din blogg i några månader nu. Du är verkligen duktig på fotografering :)


 81. Jeg heter Tikke, og er 14 år. Bor i Stavanger, Norge. Fant bloggen din via http://www.moonica.net, som skrev ett innlegg om svenske fotobloggere. Jeg klikket innom alle, og likte din fra første stund, noe som sikkert er rundt en måned siden. Så føller jeg deg selvfølgelig på Bloglovin!


 82. Jag heter Ingrid och bor i Karlskrona. Jag fyller snart 18år.
  Jag kommer inte ihåg hur jag hittade dig, men jag märkte direkt att du är duktig och att jag helt har fastnat för din blogg! :)
  Bilderna och kreativiteten var det jag fastnade för mest :)
  Det är nog några månader nu :) Sedan i höstas har jag för mig :)


 83. Henrik, 17 år. Hittade dig via Davids blogg och jag fastnade för din blogg för cirkus 3 månader när jag såg din talang.


 84. Olivia, 17 år. jag tror jag hittade din blogg via blogg.se. Jag har följt din blogg i ca 7 månader skulle jag tro :)


 85. jag heter malin och jag är 13 år, jag bor
  i skellefteå. hittade din blogg genom bloglovin bläddrade på den kategorien som jag tyckte var intessan. och klickade upp dig läste några inlägg och började följa din blogg:)


 86. jag heter olivia och är 15 år, bor i västerås. jag hittade din blogg genom nån annans, jag tror du hade kommenterat eller länkat eller så. det jag fastnade för var alla dina otroligt fina bilder. vad det än är för motiv, är bilden grym. verkligen älskar när du har uppdaterat, får så mkt inspiration!
  har följt den ett ganska bra tag, och tänker fortsätta med det också!:)


 87. Jag heter Tove och är 20 år.. Jag minns inte hur jag hittade hit, men jag fastnade snabbt för hela dig. Personliga och roliga inlägg varvat med otroliga foton! Jag har nog följt dig sen jul kanske..


 88. Kommer från Göteborg glömde jag skriva..


 89. Mitt namn är Lisett, jag är 16år från Örebro. Jag kommer inte ihåg hur jag hittade dig, men jag vet att jag vart fast direkt, för de underbara bilderna :) Tror det var genom någon som länkade dig i någons blogg :)
  Tror att jag följt din blogg i över ett halv år :)


 90. Victor, 19, Stockholm.

  Hittade hit via en länk från 99.se’s fotografiforum, till ditt inlägg om din 50mm lins. Var då jag fastnade också, tycker du skriver på ett sätt som iaf jag är intresserad av. Sen bor du i stockholm, har samma kamera som jag och ungefär samma tillbehör som jag VILL ha^^

  Har väl följt den i lite mindre än en månad nu antar jag.


 91. Jag är en tjej på 17 år som bor i Örnsköldsvik. Jag tror jag hittade hit igenom en annan fotoblogg som länkade, men kom inte riktigt ihåg. Fastnade för dina vackra bilder. Hur länge jag har följt din blogg? Oj, det kommer jag inte ihåg.


 92. I’m non-swedish! I would love for you to do an English translation of your entries, if at all possible.

  Your photography is inspiring, the colors are always perfect and they are so clear and crisp. You should do a post talking about photography tips and tricks that you might want to share, please!


 93. Frida, 14år :)

  Halmstad

  Genom Nevnariens länk på hennes blogg :-)

  Dina otroliga bilder!

  3-4 månader kanske.. ^^


 94. Hoohoo det är jag som är Isabell och jag är ju som bekant 3 år ( hihi 20 och faktiskt 21 i slutet på månaden, snart är jag ikapp er tanter ;P ).. Hmm och jag bor i Hagsätra här i Fina Sthlm som du redan vet :)

  Jag upptäckte väl dig via en väns blogg tror jag, du hade nog skrivit en kommentar. I början gick jag också ofta in via Marias blogg innan jag började prenumenera.

  Jag fastnade nog för dig och din personlighet, det man fick ta del av genom din blogg. Och så är du ju en grym fotograf, bilderna var ju en bonus :)

  Oj jag har nog läst din blogg länge. Läste ju den gamla men kommenterade knappt i början. Vad kan det bli ?.. typ mer än ett år. Jag är glad att jag följt den, det är ju inte ofta man får en ny vän genom internet :)

  Tjingeling :D


 95. jag heter sophia, jag är 15 snart 16 år bosatt i örebro. jag är sjukt intresserad av fotografering och sökte runt på den kategorin på bloglovin och hittade din blogg med dom mest underbart fina bilderna!


 96. Vem är du? Mirjam heter jag
  Hur gammal är du? 14 år
  Var bor du? Lindesberg, lite utanför Örebro
  Hur hittade du hit? Via Maria Ulmefors blogg
  Vad fastnade du för? headern?
  Hur länge har du följt min blogg? det är första gången jag såg den :P


 97. Jag heter Inela och är väldigt snart 17 hela år.Bor gör jag i en väldigt liten stad i Finland. Vet inte exakt hur jag hittade till din sida men det var via Johanna Lundberg tror jag faktiskt… jag älskar bloggar med mycket bilder i och det krävs inte mycket för att jag ska fastna redan första gången jag klickar mig in på en sida. Du verkar vara duktig på fotografering så jag ville se och kanske få inspiration själv. Har följt dig i kanske en månad!

  Ha en skön fortsättning på sommaren! :)


 98. jag heter rebecca och är 16 år. jag bor i tullinge, en förort till stockholm. jag minns inte hur jag hittade din sida, men jag fastnade för fotona, och tisdagsteman. synd bara, att de inte varit på länge.


 99. Jag heter Victoria och ska fylla 14 om lite mer än en månad, bor i centrala Stockholm och hittade din blogg tack vare en länk på en annan blogg. Fastnade för dina bilder, de är väldigt kreativa och fina. Har följt i lite mer än ett halvår skulle jag tro :)


 100. Sara, 18 år, Örnsköldsvik
  Kommer faktiskt inte ihåg hur jag hittade hit men jag fastnade för dina snygga bilder! Har följt din blogg i 4-5 månader nu skulle jag gissa på


 101. Hej jag är ditt körsbär!
  och som du vet är jag 20..är rätt säker på att du hittar hem till mig också. Jag läser din blogg för att jag vill ligga med dig! :)


 102. Jeg heter Loup, er 29 år gammel og fant din blogg takk være Guros blogg (hun skrev kommentaren sin her i går 16:14). Jeg er fransk og bor i Sør-Frankrike. Jeg kan bare norsk (og litt engelsk), og skjønner mer eller mindre hva du skriver på svensk.
  Fine bilder du tar…


 103. Jag heter Kamilla och är 13 år, bor högst uppe i sverige – Kiruna!
  Hittade din blogg på bloggkoll och har följt den så länge jag kan minnas.
  Jag fastnade för dina underbart fina bilder och ditt sätt att skriva på.
  Sen måste jag säga att du är en av mina favorit fotografer :)


 104. Sofia, 24 år och bor up north i Piteå.
  Ja, vettetusan hur jag hittade hit… kommer dock väl ihåg (av någon anledning?) att detta var det första inlägget jag läste;
  https://annikasvenmarck.wordpress.com/2009/04/03/strobist/
  Så det måste ju betyda att jag följt bloggen sedan den dagen :)

  Det jag fastnade mest för måste nog vara dina underbara porträtt!
  Älskar skärpan och ljus/färgsättningen, lovely!


 105. Jag heter Dennis och är 15 år. Lever nere i de småländska skogarna en bit utanför staden Växjö.
  Har följt din blogg enda sen din förra men då var det mer att jag tittade in lite då och då.
  Nu har jag dig bland mina favoriter och högst upp i webbläsaren!:)
  Anledningen till varför jag älskar din blogg är pga av dina otroliga bilder och din härliga personlighet i texten.

  Mycket bra helt enkelt!

  //Dennis


 106. Hampi Pampi

  24 år

  Bor i Tumba/Östermalm

  Hittade hit genom dig antar jag. minns inte.

  Ehmm. ja du. snygga bilder? man vill ju veta vad Anki panki har för sig :)

  i nästan ett år.


 107. En fotointresserad Skellefteå-tjej på 18 år. Tror jag hittade hit från någons länkar :) Jag fastnade för dina fina bilder och du verkar vara en trevlig tjej! Hm, har nog läst din blogg nått halvår kanske :)


 108. Jag heter Hedvig och är snart 15 år. Jag bor i Halmstad och jag hittade hit, eeh, komemr inte ihåg, nån annan blogg eller bloglovin eller nåt. Jag fastnade för din sköna attityd till allt (märks när du skriver) och naturligtvis de fantastiska fotona =)


 109. Hej! Jag heter Pern, 20år. bor för tillfället i Jönköping där jag studerar grafisk design och webbutveckling. Hittade till sidan genom en annan fotoblogg som hade länkat, minns inte vilken tyvärr :/ fastnade för layouten på sidan och så klart dina foton. Kul med inspiration.


 110. Jag heter Hannah och är 16 år gammal. Jag bor på färingsö utanför Stockholm. Jag hittade hit genom bloglovin’, då du var en av de flest hade börjat prenumerera på för dagen, men jag läste din gamla blogg också (kommer dock inte ihåg hur jag hittade den).
  Jag fastnade för dina otroliga bilder och sättet du skriver på.
  Vet inte hur länge jag följt bloggen… ett och ett halvt, två år kanske?


 111. Julia, 17 år, kommer från sundsvall, fastnade för dina fina foton, har följt i nån månad kanske ;)


 112. Vem är du? Hur gammal är du?
  Sebastian, 25 sen i Maj.

  Var bor du?
  Sala, Västmanland.

  Hur hittade du hit?
  Är ganska säker på att det var via bloglovin. (Tack för det bloglovin)

  Vad fastnade du för?
  Dina foton såklart. Överträffar dig själv gång på gång. :)

  Hur länge har du följt min blogg?
  Sen några månader tillbaka åtminstone.


 113. Jag heter Linnea är 17 år. Bor i GBG, hittade din blogg när jag sökte inspiration till eget fotoarbete. Har följt i kanske 2 månader.:)


 114. Ella
  12 år
  Minns inte
  Några månader


 115. Jag heter David Thunander och är 20 jordsnurr gammal *fness*

  Jag bor i vår vackra hufvudstad stockholm, eller nja nästan…

  Jag hittade hit när jag precis skaffat min blogg, försökte få så många som möjligt att hitta till mig så jag kommenterade varenda blogg på bloggkolls topplista.

  Bilderna, designen och den kaxiga huligan-tjejen som äger bloggen :)

  Säkert ett halvår snart, följer via reader.google.com <3


 116. Jag är Sara, en 19åring från en håla vid namn Grillby (utanför Enköping). Jag har följt din blogg länge och fastnade för ditt häftiga sätt att utrycka känslor i dina bilder.


 117. Sanna heter jag och är en 17årig student från Stockholm.
  Jag hittade hit när jag tittade runt lite på Bloggkoll.se och fastnade för de otroligt fina bilderna du tar och bestämde mig för att bevaka via den hemsidan! Nu har jag väl följt din blogg i ungefär ett halvår och ska definitivt fortsätta.


 118. jag heter jenny bor i kalmar är 19 år :) hittade hit genom att någon länkade dig :) minns inte vem, fastnade för din blogg pga alla bilder :) ha en fin dag!


 119. Vem är du? Hur gammal är du?
  Jag är Sofie, 20 år.

  Var bor du?
  halmstad

  Hur hittade du hit?
  Lista hos nevnarien

  Vad fastnade du för?
  fina bilder och snygg layout

  Hur länge har du följt min blogg?
  kanske ett halvår?


 120. Therese heter jag och är 18år, bosatt i Skellefteå. Minns inte ens hur jag hittade hit, det var när du hade din gamla blogg long time ago och fastnade såklart för dina biler.


 121. Vem är du? Hur gammal är du? Jag är av kvinnligt kön, i 16årsåldern.
  Bor i Stockholm. Jag hittade hit via.. Maria Ulmefors blogg! Jag fastnade för att allt var så stilrent, du uppdaterar ofta. Följt din blogg har jag kanske gjort i 8 månader.


 122. Tim, 20 år. Bor för tillfället i Uppsala/Enköping. Glömt hur jag hittade hit eller när, men helt säkert genom någon annan blogg. Kollar in då och då, eftersom jag tycker du har öga för foto och tillhör skaran fotobloggare med riktig talang :)


 123. Jag är Emzi eller egentligen Emma men kallas Emzi. Jag är 20 år gammal. Bor i Helsingfors, Finland. Jag minns inte exakt hur jag hittade hit, troligen via någon länk i någon blogg. Jag fastnade för dina bilder eftersom jag själv är fotointresserad. Jag har följt din blogg ganska så länge. Minns inte exakt hur länge.


 124. Sandra , 16 år från Östersund. Hittade hit via bloggen dennisfoto.blogg.se som länkade till dej. Fastnade för dina otroligt fina bilder och har följt dej ca 1 månad. :)


 125. Jag heter Mirjam och är 15 år. Hmm, jag vet inte riktigt vad som jag fastnade hos din blogg. Antar att det är din personligheten. :) Jag hittade din blogg via en annan blogg. Jag har typ följt dig i 3-4 månader.


 126. Hej Akki!
  Jag heter Sofie och hittade hit via din gamla blogg vilken jag hittade genom att du tipsade mig om den tror jag :P Jag är 22 och fyller snart 23 (du ska väl med och fira mig?). Jag följer din blogg av flera anledningar. Nummer 1 för att du är en så sjukt kreativ och duktig bildtagerska (undviker ordet fotograf :P). Nummer 2 Jag gillar enkelheten och ljuset i dina foton. Nummer 3 Du är en av mina bästa och äldsta vänner. Nummer 4 Måste få reda på vad som händer i din värld nu när vi inte hörs så ofta.
  Meeen jag använder ingen typ av bloggkoll, blogglovin grejer så jag är en gömd läsare. :P


 127. Peter 47 år. Tycker om vackra fotografier och jag tycker du är jätteduktig


 128. Hejsan! Eftersom att du insisterar så: Jag heter Tina, är 16 bast och bor i nordvästra skåne. Jag kan faktikst inte komma ihåg hur jag hittade din blogg, men jag fastnade direkt för den. Det var nog mestadels för att du tar så himla fina bilder och skriver väldigt naturligt till dom. Sedan tyckte jag det var väldigt roligt att du skriver ut efter varje bild vilken kamera/vilket objektiv du använt dig av och även att du skriver dina tankar om den utrustnig du har osv! Superbra och mysig blogg, keep up the great work!


 129. skotsk. 20år. bor i sthlm. har läst sen förra bloggen. Fastnade för att du tar så sjukt fina bilder, och att man kan lära sig lite om fotande av att titta på andras bilder. forsätt som du gör :D


 130. hej!
  jag heter matilda, är 18 år.
  jag bor i lilla sala.
  jag hittade hit genom bloglovin’
  jag fasnade för dina underbart bra bilder, du är ett geni!
  jag har följt din blogg i några månader ;)

  keep going!


 131. Jeg heter Desirée, jeg er 20 år gammel og fra Oslo, Norge. Jeg fant bloggen din på bloggkoll, og det som fascinerte meg ved bloggen din var at du hadde så utrolig mange fine bilder, og et behagelig design. Jeg husker ikke helt når det var, kanskje for 3-4 måneder siden, kanskje lenger. :)


 132. Vem är du? Hur gammal är du? Janne, 38 år

  Var bor du? Göteborg

  Hur hittade du hit? Länk hos en annan fotoblogg som jag inte kommer ihåg vilken det var.

  Vad fastnade du för? Läckra foton!

  Hur länge har du följt min blogg? Oj, vet inte. Ett par månader kanske.


 133. Vem är du? Hur gammal är du? Jag heter Peter, är 27 år.

  Var bor du? Utanför Karlstad.

  Hur hittade du hit? Google

  Vad fastnade du för? Fastnade för dina fina bilder såklart, och för att du och jag har samma kamera.

  Hur länge har du följt min blogg? Ca 4 månader


 134. Vem är du? Hur gammal är du? Tina, 28 år

  Var bor du? Stockholm

  Hur hittade du hit? Länk från en annan blogg

  Vad fastnade du för? Din fantastiska bilder

  Hur länge har du följt min blogg? Ca 4 månader


 135. Jag heter Therese men kallas även för Tessi (på Internet – Tescho), 20 år, bor söder om Stockholm. Jag gillar verkligen att analysera dina stilrena bilder (vad djupt det blev) och det är väl därför jag kikat in här i snart 1 års tid! Kommer dock inte ihåg hur jag hittade dig.. Måste ha varit från någon annan som länkat hit.


 136. Hei! Jeg heter Ingvild, er snart 18 år og kommer fra Oslo. Husker ikke helt hvor jeg fant bloggen din, men sannsynligvis gjennom en norsk fotoblogg :) Har fulgt den noen måneder nå, fordi jeg digger bildene dine! De er utrolig flotte og inspirerende og se på!
  Keep it up! ;D


 137. Kajsa heter jag, 18 år från Norrköping. Hittade din blogg via Maria Ulmefors blogg för cirka 3 månader sen och blev fast direkt för dina sanslöst fina bilder som verkligen ger en inspiration. Sen verkar du även vara en underbar person :)


 138. Peter heter jag, 25 år, bor i Sala. Jag hittade nog hit via Sebbesula.se och fastnade för dina bilder helt enkelt. Och det var nog för ett par månader sen jag hitta på bloggen och började följa den.


 139. Linn, 18 år från Finland här, den mer svenska delen av Finland. Jag hittade nog hit via någon annas fotoblogg, men nu minns jag ju inte exakt vems, kanske det vara Hanna Björkstedts blogg och det var ju nog dina bilder som fick mig att fasna också.
  Har föjlt din blogg aktivit i kanske en eller två månader. : )


 140. Camilla, 21, jag vet inte hur jag hittade hit men jag fastnade. Du är galet duktig på att fota, fotbollsnörd och djurgårdare :) ..thats it!


 141. 1. Karin, 15 år

  2. Kälarne, Östra Jämtland.

  3. Hanna Björkstedts blogg

  4. Ditt djup, eller snarare magi i dina bilder.

  5. 2-3 månader


 142. Johannes, 22, Stockholm, minns inte, texterna (var inte så mycket bilder då), 2006?


 143. Heter Sabina är 21 år, bor i Malmö och pluggar till sjuksköterska. Har alltid älskat att fota och köpte min första systemkamera i december. Hit klickade jag från Johannas sida och fastnade för dina bilder som bara är underbara och ditt sätt att skriva (känns äkta på något sätt). Om jag inte minns fel har jag nog följt din blogg i ca 6 månader.


 144. Jag heter egentligen inte AntonYmer, men jag är 41 och bor i Linköping. Jag hittade hit genom pick-of-the-week på flickr. Har väl följt med nåt halvår ungefär.


 145. Vem är du? Hur gammal är du?
  Cia | 30+ eller 40- (38) | Birmaägd intelligent och blåögd blondin | prylgalning | Fotograf | läder | kär i min laptop | Nikon D80 | Nokia eller inget | Resglad | Sommarmänniska | egocentirsk – enda barnet | insiktsfull – åsiktsfull | Varma bad | sushimaniac | fetish | bra i köket | liljekonvaljvurmare | krävande, kontrollerande – mjuk, känlsig och kärleksfull | självförtroende – ödmjuk | logisk – sensuell | intensiv – lyssnare | kort men älskar höga klackar | komplicerad, envis och så klart en himmla massa mer.

  Var bor du? Stockholm

  Hur hittade du hit? Sökte efter fotobloggar men minns inte vilken väg jag hittade hit.

  Vad fastnade du för? Antagligen en bild

  Hur länge har du följt min blogg? Några månader gissar jag


 146. Vem är du? Manda :)

  Hur gammal är du? 15

  Var bor du? Sthlm

  Hur hittade du hit? Det kommer jag faktiskt inte ihåg, någon blogglista tror jag

  Vad fastnade du för? Dina foton!!

  Hur länge har du följt min blogg? Lite mindre än en månad


 147. Sandra, 18 år och från Karlstad. Jag kommer inte ihåg hur jag hittade hit men jag fastnade för dina foton! Har följt bloggen i ca 4 månader tror jag, men tittade in lite då och då innan det :)


 148. Vem är du? Hur gammal är du? Jag är Amanda =) 13 år ^^

  Var bor du? Karlstad

  Hur hittade du hit? Hm… Kanske var det din vän Johanna som länkade någon gång?

  Vad fastnade du för? Dina bilder! Helt otroliga

  Hur länge har du följt min blogg? Några månader, kanske ett halvår =)


 149. Jag heter Maja och jag är 11 år.
  Bor i en liten by utanför Boden.
  Jag hittade hit genom en länk på någon blogg och fastnade därefer för dina fina foton !


 150. Jag heter Mirjami och är 19 år, bor i Dalarna. Hittade din hos Blixman eller fotokritikernas blogg, kommer inte riktigt ihåg. Har iaf följt din blogg ganska länge och fastnat för din personliga och annorlunda men framförallt grymma fotostil och bilder. :)


 151. Vem är du?
  Jag heter Ida och jag fyller 18 i sommar. Jag bor i Torup. Ligger typ några mil från Halmstad. Jag hittade dig på Bloglovin Har ingen aning om hur länge jag har följt din blogg. Men det är nog ett bra tag. Och jag älskar dina bilder. Grymt snygga allihop.


 152. Sussi, 20 år och bor i Sandviken/Gävle. Jag har följt din blogg i ett år eller något sådant tror jag. Länge är det iaf. Jag hittade hit via någon länk på någon annan fotoblogg har jag för mig och jag fastnade direkt för dina foton. Helt underbara!


 153. Jag heter Alexandra, och är 13 år :)

  Jag bor i Finland, Helsingfors, men pratar trots det bättre svenska än finska.

  Jag hittade hit via Marias (Mariiaa.webblogg.se) inlägg.

  Jag har fastnat för dina bilder, och ditt enkla sätt att skriva :) Rakt på sak, helt enkelt, och du är inte rädd för att säga vad du tycker!


 154. jag är 17, bor i märsta. Hittade hit via bloggkoll och fastnade stenhårt för dina fantastiska bilder.


 155. Jag heter Anna, är 23 år kommer från Örebro. Vet inte riktigt hur länge jag läst. Från din AES-blogg, tror jag hittade hit via Nevnarien… Gillar dina grymt snygga bilder som verkligen inspirerar mig! Det är därför jag återkommer, bildgodis.


 156. Jag heter Hanna, är 17 år och kommer från Umeå. Jag har inget minne av hur jag hittade hit och skulle tro att jag följt din blogg en månad eller två. Dina bilder är fantastiskt bra och inspirerande, that’s why.


 157. Ina, 18, Göteborg. Jag hittade till din AES-blogg för några år sedan men började följa dig ”seriöst” för ungefär ett år sedan.

  Nu känner jag mig som en stammis här (eller hur man ska säga) och skulle tycka att det skulle kännas tomt om jag inte fortsatte att följa din blogg. Men det som först fick mig att stanna var för att jag omedelbart tänkte tanken: ”wow, stil!” och tyckte att din AES-blogg hade en unik stämpel.

  Nu har du dessutom kommit upp en nivå och fotograferingen blir bara mer och mer spännande. Det går liksom inte att sluta följa den (positivt) uppåtgående kurvan. Du är grym – du har fotoögon som betraktar linjer, kontraster och kompositioner på ett sätt som är fängslande.

  Jag får en kick och en inspirationsspark i baken när jag hoppar in här. Dessutom är du sådär oberäknelig och man vet liksom inte vad som väntar vid nästa uppdatering. Yeah, spänning. Keep doing your thing!! ;) Kram!


 158. Oj, vilka extrema styckeavstånd det blev :O


 159. jag heter daniel, är 17 år och jag kommer från umeå. jag kommer inte ihåg hur jag hittade hit, det var så länge sedan ;) det jag kommer tillbaks till är såklart dina bilder! tycker att du är jätteduktig


 160. Johanna
  23 år
  Södra förorten tjalalalalala
  Via en länk hos någon annan
  Dina fina bilder såklart
  Ett år!


 161. Vem är du?
  Magnus med stort SÖT!

  Hur gammal är du?
  26 och ett halvt år gammal.

  Var bor du?
  Jag bor hos dig, du bor hos mig. Vi är sambos!

  Hur hittade du hit?
  Svårt att missa! :-)

  Vad fastnade du för?
  Hela du och dina fina bilder!

  Hur länge har du följt min blogg?
  Sedan jag lyckades detektiva mig fram till din förra blogg för drygt 2,5 år sedan. Denna blogg har jag följt sedan starten.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: