h1

Wonderwall

2009/06/04

I söndags fotade jag min fina kompis Tess. Det kanske var lite svårt att slappna av i början, för oss båda. Men övning ger färdighet och jag ska helt klart fota henne fler gånger. Dessutom klarade hon teoriprovet på första försöket igår. Grattis bästa Tess!

Vill ni se bilderna större, klicka här och här.

Fotade med Canon EOS 400d + Canon EF 28-70mm 2.8 L

Annons

31 kommentarer

 1. Jag måste bli bättre på att uppträda sansat när jag fotar folk. Jag bara svamlar. Jag gillar känslan i den högra bilden :)


 2. Ruskigt bra porträtt!

  Den svartvita har du verkligen lyckats med i redigeringen, känns som en fullbordad proffsreklam-bild. Som gjutet i ett modemagasin. Skicka in den till en tidning.


 3. Gillar den högra bilden jättemycket! Fint ljus och ser himla bra ut med att hennes ögon och hårband går lite i samma färg :D


 4. Jag tycker att ljuset på högra bilden skapar en slags pil mot ansiktet, vilket får blicken att fastna där. Jag är även en av dem som älskar dessa bubblor i skärpedjupet (vad kallas dem, hjärnsläpp!) som hänvisar mig till ögonen och då tycker jag att man lyckats med ett porträtt!


 5. Tycker du lyckats bra med båda bilderna och verkligen fått en bra känsla i dem. Hade det inte varit för den känslan hade jag nog inte blivit övertalad, men tack vare den blev jag helt såld i stället. ^^,


 6. Så sjukt fina bilder! (Som vanligt).
  Jag vet inte vad det är men det jag gillar med dina bilder är att dom är så speciella och man ser verkligen att det är du som har tagit dom, kanske har något med redigeringen att göra?
  Tack för en supermysig blogg i alla fall! :)


 7. åh så fina bilder :D


 8. Fina tess. Av duktiga Annika. Vinnande kombination. Gillar den svartvita bäst. Vinkeln är fin och jag ser minsann vad som hänt vid tröjan, bra jobbat ;)


 9. wonderannika! jag äälskar den i färg! helt underbart ljus.


 10. Så fina bilderna blev och hon med :) Det är egowar väl?


 11. åh så vackra foton! hon är lika vacker som hon är rar =)
  gillar klarheten i den andra starkt


 12. Schyssta bilder, gillar färgerna i den högra men samtidigt är komposition på den vänstra bättre, svårt att avgöra vilken jag gillar bäst. Haha, bra jobbat iaf!


 13. När jag ser bilderna så, ja jag vet inte, jag tänker bara… what’s gonna be on you?


 14. haha. skyltar kan vara bra till mycket ;)
  Alltså stockholm är väl nice på sitt sätt, men jag blir så stressad där på något sätt. Haha. vet inte varför men så är det:P


 15. Åh vad kul att se slutresultatet! Jättekul! kärlek!


 16. snyggt! jag gillar den till höger mest! hon har sjukt fina läppar…


 17. Riktigt snygga. Den svartvita hade en riktigt schysst komp och den känns väldigt professionell. Jag tkr det är så himla kul med porträtt från dig :) blir alltid fina bilder ;)


 18. Sv: Haha tack du ;P
  nää men helt seriöst jag har perioder då jag är på ”läshumör” och ibland har jag bara ingen lust och inte haft så mycket tid heller.. Typ sista Harry potter boken läste jag på tre dagar.. sånt kommer och går. Därför är jag så seg. :)


 19. Svar: Haha, jo, det låter lika :P Jag läste faktiskt bildredigerare först och undrade varför i helsike silja line vill ha en bildredigerare :P


 20. annika du är välkommen till söder på fredsfika :)


 21. Vackra bilder!


 22. Herlige bilder! :D


 23. jättefina bilder :D


 24. Bra jobbat av er båda! Jag gillar ljuset och känslan.


 25. Fantastisk fine bilder!!


 26. underbara bilder!


 27. Jag gillar den svartvita bäst. Speciellt att hårbandet verkligen sticker ut och är så skarpt på något vis. Det ser lite ut som om man skulle kunna plocka av det direkt ur fotot om du förstår vad jag menar. Färgerna på den högra bilden är fina också men jag tycker att en skarpare kontrast på något vis mellan hennes haka och axel hade varit schysst. Det blir väldigt ljust där och går ihop lite. Härliga bilder som alltid och jag håller med alla som säger att de har den där känslan som gör att man verkligen ser att det är du som tagit bilderna. :D


 28. Haha, jag tar tillbaka min kritik om kontrasten mellan haka och axel.. märkte att det var jag som borde ha vinklat skärmen bara. :P Sorry! ;)


 29. Svartvita bilden är super. Ljuset, ansiktsuttrycket, kompositionen… well done!


 30. Du tar otroligt fina bilder! :*


 31. otroligt fina bilder du tar! :’)
  ha en bra kväll, kramar :)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: