h1

Sssch

2009/08/26

Jag lever. Men har ingenting att blogga om. Har påbörjat sjuttioelva inlägg men det blir bara blaj och några nya bilder har jag inte heller. Det är tråkigt som fan, men det blir så ibland.

I lördags fotade jag Kaknäscupen, en supporterfotbollsturnering med massa Djurgårdare. Det var kul, men fem timmars fotande sliter på handlederna. 800 bilder blev det. Jag gillar det här med att samla tusentals bilder på hög och sen inte orka ta hand om skiten. Köpenhamnsbilder, seglingsbilder, Greklandsbilder, Kaknäscupsbilder. Ni vet.

Den här veckan fyller min sambo år! Det har slagits in paket, ska blåsas upp ballonger och bakas tårta. Det är en del att göra liksom. Men förhoppningsvis så undviker jag att döda bloggen under tiden. Fungerar alvedon mot bloggkramp..?

Annons

8 kommentarer

 1. Hehe Tackar! :D
  Jag känner igen det där med kortsamlande.
  Jag har ett helt bröllop att fixa, och just nu känns det bara bäver.

  ..och du kan inte du prova det där med alvedonen!?


 2. she´s alive!!!!!!
  haha vilken tur! Skit i dom bilderna så länge då, någon gång kommer du säkert vilja pilla med dom!


 3. jag förstår dej precis, har också bloggkramp, men jag orkar inte ens göra något åt det. det kommer när det kommer helt enkelt! :)


 4. Det känner jag absolut igen:) Ibland tar det på tok för lång tid för mig att ta tag i redigering av bilder. Är det betaluppdrag så tar jag givetvis tag i det direkt, men annars, ja det kan ta lite tid.

  Men jag har blivit bättre, men inte alltid. När jag för typ 1 år sedan köpte Adobe Photoshop Lightroom så blev det betydligt roligare att grovredigera och kategorisera bilderna. Programmet är grymt kraftfullt, men men även med det så är det trögt ibland…


 5. svar: tackar så mycket Annika:)


 6. Haha, bloggkramp.. det lät lite gulligt på något sätt. (?) :)
  Du kanske ska sparka dig i baken och ta tag i någon av dina ”bild-högar”? Eller också så tillåter du dig att bloggkrampa lite till. Så småingom lär ju darret gå över… hahaha ;)


 7. Snygg blogg o OTROLIGT snygga bilder! Du är verkligen en kreativ fotograf!
  Jag har precis börjat fotoblogga o har lagt till dig i min länklista. Om du vill får du gärna länka till mig. Välkommen att kika in!
  Mvh Nina
  Nina Xi Fotoblogg
  http://www.ninawester.se


 8. Skriv bara när du käner för det. Brukar bli bäst då. =)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: