h1

Leia

2009/12/13

1977 hade den första Star Wars-filmen premiär och som ni säkert alla vet blev det braksuccé. Min bild ska föreställa Prinsessan Leia med sitt lasersvärd. Innan någon kommer och påstår att hon inte alls hade lasersvärd osv. så vill jag bara klargöra att jag inte ens sett filmerna och därmed inte vet ett skit om detaljerna, haha. Det är ändå kult. Och som ni kanske kan gissa så var 70-talet veckans tema i Theme 52.

Kika även in hos Isabell, Elin och Johanna för deras 70-talsbidrag.

Canon EOS 5d mark II + Tamron 28-75mm 2.8 + Canon Speedlite 430EX II

Annons

14 kommentarer

 1. snyggt!
  Kör ett starwarsmaraton? Vi såg en film varje lördag.


 2. Meh! Prinsessan Leia har inget lasersvärd då hon inte är en Jedi!


 3. Joakim: Jag veeeet det nu, skrev ju i texten att jag inte ens sett filmerna. Så jag antar att alla Star wars-fanatiker kommer hugga på mig nu, men det får ni gärna göra bara ni inte är elaka, haha ;)


 4. Hugg levereras härmed – ytterst vänligt. :)


 5. Haha jag tänkte skriva att hon inte hade det men eftersom jag inte heller vet så mycket kollade jag upp det på internet och det verkar faktiskt som om hon hade ett grönt lasersvärd :O Fast det kanske bara var i böckerna, och sen verkar det som hon byggde ett blått själv också :O Så nu vet du :p
  Riktigt snygg bild också! :)


 6. AHMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEN ÅHHHH, kan du ingenting?
  haha, har inte sett filmerna heller så jag tyckte det var helrätt att du gav henne ett svärd :)


 7. Alltså får man kommentera ”debatten”.. Hade och inte hade ett lasersvärd. Klart hon använder ett i filmerna. Det gör hon men att just lasersvärden kännetecknar hennes karaktär ? Det gör det ju inte. Grönt är iaf rätt färg. Men som jag förklarade på Flickr så gillar jag den ändå. Du är ju faktiskt ursäktad. :) Du har gjort ett grymt bra jobb trots att du inte sett en enda star wars film. :)


 8. Det är som Joakim skriver hon är ingen Jedi.. men jag är nästan hundra på att hon nångång under filmerna använder ett.. Jag kanske drömt. Måste fan ta och se dem igen.. Fräscha upp minnet !


 9. cool bild!


 10. Broder 1 hade rummet fullt av Starwars-figurer. Dom satte väl fantasin i rörelse, kan jag tänka. Bilden är härlig, bättre än filmerna, nästan.


 11. Sv: Haha förlåt :p Ja gör det, dom är grymma :)


 12. Äh, i extended universe (böckerna) har hon svärd. :)


 13. Hahah…du ser ju ut som Leia!!


 14. Riktigt cool bild! :)
  Och du har som så ofta ett perfekt uttryck som matchar det bilden säger.. Hmm.. svårt att förklara. Men snyggt äre!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: