h1

Door

2009/12/14

Vad är det som gör dörrar och fönster till så trevliga motiv? Särskilt om de är gamla och förfallna? Den här dörren fanns på Hydra, lägg märke till katterna, och fotades under den andra dagen. Snart ska jag fortsätta lägga upp resten av bilderna från resan.

Canon EOS 5d mark II + Tamron 28-75mm 2.8

Annons

13 kommentarer

 1. När jag åkte till Grekland iår var jag bara där i några timmar och vi hann inte gå runt så mycket. Men med mig hem hade jag massvis med bilder på framför allt gamla dörrar, fönster, handtag och hus. Det är nog inte så konstigt att vi från sverige blir helt tagna av dörrar som håller på att ruttna bort eftersom det är ganska ovanligt här ;). Sen brukar jag alltid bli lite fascinerad av att tänka att folk har bott där och så..

  Denna bilden är en favorit för mig, riktigt grym. Gillar iof alla bilder från din resa men denna är på första plats :D


 2. Ohh Grekland är fantastiskt, men vad som är mer fantastiskt är kompositionen av dörrar och fönster. Denna bilden är helt otrolig! Fan vilka kontraster. Jag tror det har mycket att göra med att det är en raktangel som möter en kvadrat i just en rektangel, ofta är det glas med och ofta har bra dörrfotografier en lite udda dörr eller fönster.

  Detta är exceptionellt! Mycket fint!


 3. Jättevackert! Älskar dina bilder, speciellt de från Hydra.


 4. Gud så grym bild! Du är verkligen superduktig på fotografering! =)


 5. Dina bilder är verkligen riktigt proffesionella! =)


 6. Att det är en bra fotograf. Bra skärpa. Och linjer. Tänker linjer.
  Skitbra bild! Katterna är så otroligt klockrent!


 7. wow mums. älskar väggar och dörrar, speciellt trasiga


 8. Riktigt snygg:D


 9. ååh, dom kramas! jag vill också åka till ett ställe med fina dörrar! fråga: badade ni aldrig?


 10. Ah… myskatte :)

  Jag gillar såna här bilder grymt mycket. Enklheten gör så mycket. Sen att motivet på just den här bilden är sliten gör ju en hel del. :) Himla ballt..


 11. Sjukt snygg bild!


 12. apasnyggt. det röda mot de blå tonerna, krackerleringarna, bilden ser läskig ut samtidigt som den ser snäll ut. den vänstra dörren ger snällhetskänslan och dörren till höger bidrar med den lite läbbigare vibb man får, plus den svarta grafittin och de spruckna fönstren.
  snyggt.


 13. Ja, jag håller med dig… vad är det som gör dörrar så intressanta? ”Liksom, kom igen, det är ju bara en dörr”, kan man ju tänka. Men jag håller precis med! Det är verkligen ett intressant motiv, av någon anledning.

  Älskar sprickorna och det förfallna i den här bilden. Mysigt med en liten katt där också. Gillar kompositionen. Snygg bild helt enkelt! :)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: