h1

Årsresumé 2009 – 3/4

2009/12/30

Här är min sammanfattning av 2009 (juli – september).


Juli. Jag fotade min första allsvenska fotbollsmatch (DIF-Helsingborg hemma på Stadion). Fotade även bortamatchen i Kalmar (och fick öl över hela kameran..), vädret var minst sagt varierande men bilderna blev SÅ bra. Sen tog vi en tre veckor lång semester och hann åka och fira Sofie uppe i Lingbo, segla med mina föräldrar och åka till Grekland (men vi missade nästan flyget)!


Augusti. Jag redigerade bilder hela månaden och fotade Kaknäscupen. Magnus fyllde år och jag bakade en mycket god tårta. Näst sista dagen i månaden startade jag, Johanna, Elin och Isabell vårt fotoprojekt T52!


September. Sålde min gamla trotjänare till kamera och fällde en tår över mitt favoritobjektiv som jag också sålde. Fotade min första elitseriematch i hockey, det var väldigt roligt! Blev sjuk och bakade scones.

Annons

7 kommentarer

 1. Nix, julgranen blir inte mitt bidrag. Vet som sagt inte om jag ska fortsätta. Måste ta en funderare över det först.


 2. Bilden på tårtan är gryym! Skitsnygg :)


 3. Hur är det att fota på fotbollsmatcher? Har du tillstånd eller går det bra att komma in ändå? Vad har du för utrustning med dig då? Kan tänka mig att din 70-200 är lite mer ”misstänksam” än dina andra objektiv.


 4. Altså Ankan.. du får ta och ge mig receptet på den där tårtan. Alltså mest undrar jag vilka recept du använde till chokladkrämen och citronfromagen.. ? Jag försökte göra en liknande tårta och den blev tydligen god ( jag smakade inte ) men den såg förjävlig ut.. Din ser mer fast ut. Haha i brist på ord. :)

  Tell me !!!!


 5. Haha… värsta fuskisen. Klart jag inte blir arg. Nu känner jag mig lite överambitiöst fakiskt. Jag gjorde egen citronfromage och egen chokladkräm. Fast det var den dumma tårtbotten som förstörde allt. Den gick ju sönder. ;)

  Men det var ju enkelt. Jag ska fan också köra på det nån gång.. vem bryr sig liksom. Jag har gjort en helhjärtat försök iaf och det gick ju åt helvete. :)


 6. Ja, det var Ica’s. Det måste varit fel på den. Den bara föll ihop. Så vi fick liksom bygga ihop tårtan. Haha den var INTE fin kan jag lova. :) Men vadå det är väll tanken som räknas.

  Nää.. det får bli den enkla vägen nästa gång. Nu vill jag ju baka !!! :)


 7. Victor: I Allsvenskan måste du, vad jag vet, ha ackreditering (pressleg) för att komma in och fota. Vet inte om det är ok att ta med sig systemkameran in på läktaren, det beror nog på vilken arena och sektion du är på samt om det går att filma med kameran.

  När jag fotar är jag alltid ackrediterad, fotar ju på uppdrag av Järnkaminerna (supporterföreningen) där mina bilder läggs upp sen. Står på löparbanorna och fotar på Stadion. Har alltid med mig telezoom och normalzoom, men använder telet helt klart mest. Det är bara om jag ska fota heltäckande bilder på klacken som jag använder normalzoom :)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: