h1

Sin City

2010/01/10

Veckans tema i T52 var ”en seriefigur”. Och jag som inte läser serier och i princip aldrig har gjort, shit vad svårt det var! Till slut blev det i alla fall en Sin City-inspirerad bild där jag kanske mer haft filmen i huvudet istället för själva seriealbumen.

Theme 52 är ett fotoprojekt som jag startat tillsammans med tre vänner. Varje vecka drar vi ett nytt tema som vi sedan fotar och publicerar kl 21 på söndagskvällarna. Glöm inte kolla in vår Flickr-grupp och de andras bidrag: Johanna, Elin och Isabell.

[T52 – 20/52 – comics]

Canon EOS 5d mark II + Canon EF 24-70mm 2.8L + Canon Speedlite 430EX II + vitt paraply + en jävla massa photoshop

Annons

12 kommentarer

 1. tyckte det blev jättebra! kul med ett sådant projekt! :)


 2. haha ”plus en jävla massa photoshop” :D Ja det syns att det ligger mycket arbete bakom bilden. Och du har lyckats väldigt bra med allt! Antar att det är en textur som får spela regnet? :) Denna bör du vara nöjd med!


 3. Kjempestilig tolkning, selv om jeg kanskje skulle ønske personen hadde sett LITT mer tegneserieaktig ut, og jeg savner noe rødt på bildet. Sin City og rødt hører sammen! :) Åh, jeg elsker Sin City.


 4. Ballt!


 5. Sv: Ja gör det, dom är supergoda! Fast kan tipsa om att göra halva receptet, eftersom det blir ganska många och dom är godast första dan ^^
  ”Ser ut som en äng” HAHA, tack? :)


 6. Perfekt belysning! snyggt med överexponerat på ena halvan, skuggat på andra, och ljuset i ögat blev jättebra!
  Dock borde du ha lagt lite mer jobb på.. ehm.. plåstren eller vad det är för något! Ser konstigt ut när det är en jätteljus del på den skuggade delen av ansiktet. Men du bör vara riktigt nöjd över denna! :-)


 7. Det är klart man kör Bridge men man vill ju kunna se miniatyrer även i mapparna utanför bridge eller hur eller hur eller hur? ;)


 8. japp, men de är praktiskt så, fult me fint innehåll :)


 9. kör de oestetiska racet, ligger dom i fönstret kan ja packa dom dirr istället för att öppna upp thinktank rullväskan :)
  en annan skulle inte ha ett litet träd i fönstet heller, men ja tycker det får stå där :)


 10. då är vi två, hi5!


 11. Ahhh! I get it! :-)
  Började se filmen en gång, men tyckte den verkade dålig så jag stängde av den.. och det var då den precis var utsläppt, så det var ett bra tag sedan!
  Jag vill också deltaga i T52 :O


 12. Väldigt snygg bild!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: