h1

2008 – Januari, Februari, Mars

2008/12/30

Jag tänkte göra en sån där ”årskrönika” som så många andra också gjort. Det är kul att se tillbaka på året som gått, kanske inte nödvändigtvis för er, men för mig. Mitt nyårslöfte för 2009 blir att börja skriva dagbok så jag lättare i slutet av året vet vad jag gjort. Jag glömmer så lätt och bilderna talar ju inte om ALLT man gjort heller. Här är första delen, de tre första månaderna 2008.


Januari.

Jag slutade på mitt tidigare jobb och tristessen hade inte slagit till än. Redigerade äntligen klart bilderna från Thailand (nov-07). Fotade småsaker och mina fötter, testade raw-format för första gången. Illustrerade en del på min nya ritplatta. Och blev moster!!

Februari.

I februari fördrev jag tiden med att äta semlor och fota mig själv, dock inte samtidigt. Åkte till London (utan systemkameran!) för första gången i hela mitt liv. Var laktosintolerant och tålde ingenting. Hemma fotade jag mest naturbilder, tråkig men bra övning.

Mars.

Köpte för många par skor. Följde Djurgårn i hockeyslutspelet och hatade Linköping. Var lik Scarlett och firade påsk i Göteborg. Åkte till Norrköping för årets första fotbollsmatch, snön hade knappt hunnit smälta undan och jag träffade Emelie.

Annons

7 kommentarer

 1. HAha… men det gjorde ju Maria…. käkade semlor och fotade sig själv samtidigt ;)

  Håller också på o skriver en ”årskrönika”. Dock har jag hållt på med den i typ en vecka för jag har skrivit om en mass gånger :P
  Känns som jag måste skriva om den igen nu för jag har skrivit för mycket och för invevecklat för att jag själv ska orka läsa ;)


 2. Fina bilder från året


 3. Jag håller också på med en summering av mitt år.. vart sugen när jag såg johannas. och det roliga är att jag också tänkte göra inlägg med tre mån i taget. ;)

  Bilden på skorna är helt toksnygg. Verkligen professionell. :)
  Kan inte hjälpas att undra vad ditt tidigare jobb var ? ;)


 4. Kul med en årskrönika! :)
  Flera otroligt snygga bilder! Du är verkligen en bra fotograf! Inspirerande!
  Skobilden är helt fantastisk! De två sista är också helt underbara :)


 5. åh, jag älskar bilden på skorna. den är helt underbar!
  gott nytt år på dig :)


 6. jag måste säga att bilden längst upp till vänster och bilden med dom vita skorna var verkligen jätte fina, nånting som jag fastnade för extra mycket!


 7. gud vilken talang du har! önskar jag också blir lika duktig någon dag :)Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: